Ruhapárosító program vásárlás előtt

Már a Spinédzserek című örökbecsű filmben irigykedhettünk a főhős Cher Horowitz-ra, hogy reggelente érintőképernyős számítógépe segítségével dönti el, hogy melyik szoknyájához milyen pólót és táskát húzzon fel. Tizenkét év elteltével végre élőben is kipróbálhatjuk - igaz tét nélkül és egy fejetlen próbabán. De ne legyünk telhetetlenek, néha jó valamit csak úgy csinálni. Ráadásul mindez mit sem von le a holland Oilily cég honlapjának értékéből.

Már maga a piros bazsarózsás, elölkötős kabátka látványa intenzív nyálcsorgatásra ösztönöz, de a teljesen fejvesztett állapotot a drag-and-drop technikával működő ruhapárosító program, és az azt kiegészítő ruhaajánló idézi elő. Még szerencse, hogy nem lehet azonnal megvenni őket, különben tutira eladósodnánk hónapokra. Külön jótétemény a Sorstól, hogy kis hazánkban sem boltjuk, sem forgalmazójuk, így tutira nem kell félni attól, hogy a cég valamelyik extrémen burjánzó összeállítására költjük a fizetésünk. Ezért most csupán játékra bíztatjuk Önöket. (Sajnos, tegyük hozzá.)

Eklektikus példa: tehenészlányos, kockás inghez virágos szoknya:

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.