Sienna Miller Knightley arcát akarjaA szőke színésznő, aki egy ideje ruhákat is tervez a Twenty8Twelve márkanévvel, azt szeretné, ha Keira Knightley lenne a kollekció arca. Bár hivatalosan semmi ilyesmit nem fontolgat, azért kifejtette a FemaleFirstnek, hogy imádná, ha Keira képviselné a márkát. „Imádom az arcát!” – mondta Miller a Karib-tenger kalózai főhőséről, Keira Knightley-ról. Sienna Miller erről új filmje, az Interview londoni premierje alkalmával beszélt, és nevetve hozzátette, hogy ez egy lépcsőfokkal való visszalépést jelentene Keirának. A korábban divattervezői kreációkban afrikai harcosok feje fölött ellebegő Knightley ugyanis a Chanel arca jelenleg. Miller hozzátette: „mivel barátok vagyunk, tulajdonképpen rábeszélhetném valahogy”.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.