Carrie Bradshaw-t egyre súlyosabban öltöztetik

Akár külön sorozatban is kezelhetnénk a Szex és New York filmverziójának forgatási képeit, különös tekintettel a fashion victim, divatikon karakterre, Carrie Bradshaw-ra. A múltkor ugyebár az emlékezetes zöld ruhában örökítette meg a standfotós nagyon különös kiegészítőkkel.

 
Szegény Sarah Jessica Parker ezen az esküvői jelenetet ábrázoló képen sem fest szerencsésebben: épp egy teljesen értelmezhetetlen gesztus közben kapta le a fotós. A fején található menyasszonyi fátyol pedig olyan, mintha Cyndi Lauper hajdíszét vette volna kölcsön a filmbeli eseményre. De ez is biztos csak egy marketingfogás, hogy a fanok még izgatottabban várják a filmet. Például hogy kiderüljön, voltaképp mit is keresett Carrey keblei tájékán.  

15%
3499 Ft
2975 Ft
15%
4290 Ft
3647 Ft
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.