Közeleg a farsang, öltözzön anorexiásnak!


Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Magyarországon a Halloween akkora hype, mint az Egyesült Államokban, úgyhogy inkább ironikus beöltözőknek, farsangra ajánlom az eltorzult testkép súlyos betegsége, az anorexia nervosa ihlette Halloween-jelmezt. A 3wishes.com online szexifehérnemű és jelmezszaküzlet ebben az évben az unalomig ismert kurvás nővérke, kurvás ördög, kurvás rendőr és kurvás kurva-öltözékek mellett kurvás anorexiás jelmezt is készített. A 42.95 dollárért, vagyis 7600 forintért megrendelhető kosztümből sovány és molett nők számára tervezett modell is kapható. Feltehetően irónia vezette a kreatívokat, de nem tudtuk eldönteni, hogy állásfoglalásnak tekinthető-e a magas halálozási mutatóval rendelkező evészavar kifigurázása, vagy egyszerűen egy ügyes poén. Beöltözne anorexiásnak?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.