Sajtperverzió: kecskére a sárgabarackot

Aki még emlékszik a csokis Mese sajtra, az nem fog meglepődni, ha édesített sajtokról hall. A képen látható fajta azért érdemel figyelmet, mert egyrészt ez nem akármilyen sajt, hanem francia kecskesajt, másrészt annak a Mesének már úgyis régen vége - bár van, aki egy új fejezet megkezdését forszírozza. A képen sárgabarackkal és aszaltszilvával ízesített "chévre garni" látható. Az ízhatás, nem túl meglepő módon, pontosan olyan, mintha kecskesajthoz sárgabarackot ennénk. Hogy ez jó érzést kelt-e a szervezetünkben, azt csak akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk. Az enyémben csak mérsékelten keltett, ezért senki ne aggódjon, nem fogom előle elkapkodni az utolsó darabokat a Fény utcai piac SZEGA üzletéből.

UPDATE: most különösen érdemes szaladni a kecskesajtért, mert akció van. Amíg a leárazás tart, két darab csak 199 Ft!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.