Pingvines, kötött pulcsi? Csakis a Chaneltől!

A kötött az idei tél egyik minden szinten hódító trendje. Erre bizonyíték lehet, hogy az elmúlt hónapban már két kötéssel kapcsolatos poszt is szerepelt itt nálunk. meggyőzőbb tény, hogy a Chanel a most kezdődött szezonra tervezett kollekciójának egyik kulcsdarabjává választotta a képen látható pulóvert. Jópofa, pingvines.

A Velvet szerkesztőségének tagjai eltérő intenzitással lelkesednek a kötött holmiért (trendtől függően vagy attól függetlenül), ezért mint kollektíva nem is igazán tudnánk megmondani, hogy akkor most szeretjük-e a pingves pulcsit vagy sem.

Inkább csak kérdezni merünk, és kérdezni is csak azt a kettőt, hogy naivitás-e azt képzelni, hogy a képen látható pulóvert a Chanel vásárlóitól megkívánt kezdőtőke hiányában kis szerencsével egy jobb turkálóban párezer forintért is be lehet szerezni? És ha igen, akkor ez a tény változtat-e valamit bármin is?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.