A legviccesebb táskák Budapesten

Már több ízben utaltunk rá, hogy imádjuk a színes, vicces táskákat, és külön öröm, hogy most nem valami olyat találtunk, amit csak megrendelni lehet, hanem Budapest belvárosában megvásárolni is. Egyes számú kedvencünk a kazetta alakú táska, ami megtévesztő mása egy régi kazettának, külön jó a narancssárga színe, zenerajongóknak kötelező. Ráadásul minden belefér, hiszen 41 centiméteres, így akár még uszodába is járhatunk vele, - garantált a feltűnés.

A másik táska utazáshoz kötelező, és vidáman lehet vele megbolondítani a repülőtéri alkalmazottakat, főleg, hogy a táskára nyomott röntgenképek között egy nagy üveg rövidital is szerepel. Mindkét táska megvásárolható a Formában (Ferenciek tere 4.), a kazettás táska 3500, a röntgenes 2500 forintba kerül.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.