Ékszerezze fel az autóját méregdrága kristályokkal!

A világszerte hihetetlenül nyomuló Swarovski felfedezett egy új célcsoportot, melyet eddig még nem díszített fel: a gépjárműveket. Autóékszereihez a következő – írásjelben gazdag - szlogennel próbál vásárlókat szerezni: „Hölgyem! Ön egyszeri és megismételhetetlen. És az autója?...Nem?!...Hát tegye azzá!”
 
Az autóékszereket fényezett vagy üveg felületre lehet fölragasztani, ugyanúgy, mint a matricát, és a cég állítása szerint kézimunkával készülnek igazi Swarovski kristályokból. Az ígéretek között ilyenek szerepelnek, hogy kiáll hideget, meleget, esőt és autómosót, a képünkön látható lóherének azonban a szárából már levált egy darab, pedig egy gépkocsinak a belső terét díszíti.
 
Kedvenc információnk egyébként az, amelyik az eltávolítás nehézségeire utal: „Ha egyszer mégis le szeretnénk szedni, az is lehetséges, de fontos tudni, hogy az autóról visszabontott AutóÉkszer nem használható fel újra.” És ez azért nem mellékes információ, mert darabja tíz-harmincezer között kezdődik.   
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.