Ikeás táskadizájn Brooklynból

Kissé ikeás, kissé visszafogott, kissé hippi, de azért mi kedveljük Lotta Jansdotter, Brooklynban élő svéd tervezőt, akinek weboldaláról megrendelhetjük az idén ultradivatos nagy táskákat éppúgy, mint az apróbb szatyrokat, pénztárcákat. Jansdotterre nem az erős, hanem inkább a pasztell színek és kislányos minták a jellemzőek, ezzel érte el legalábbis nemzetközi sikerét, táskái ma már mindenfelé népszerűek. Kedvenc táskánk, a Klara 76 dollár, de internetes megrendelés esetén számos táskához kedvezményesen juthatunk hozzá, a Kantra nevű, szintén mutatós példány például 48 dollár. Ez a két darab egyébként még viszonylag harsánynak mondható, a többi, tisztalelkű kiegészítőhöz képest. A táskák mellett még kötényeket, pénztárcákat és csinos bögréket, vagy akár csinos, csirkemintás pólókat (ezek is akciósak) rendelhetünk a svéd Brooklynból.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.