Indonéz konyha újra

Mivel nemrégiben volt szó itt a blogon az indonéz konyháról, gondoltuk felelevenítjük egy másik indonéz étteremhez fűződő emlékeinket is. A Nusantara éttermet a nyitáskor nagyon dícsértük kellemes ízei, valamint valóban Indonéziát idéző hangulata miatta, az elmúlt időszakban azonban elterjedt, hogy az étterem erős hanyatlásnak indult, olyannyira, hogy már a húst sem lehet megrágni.

Elindultunk hát a rágalmak nyomába, de azt kell jelentsük, a negatívumokat semmilyen formában nem fedeztük fel. Bár a Nusantarát valamiért továbbra is inkább a külföldiek látogatják, a tulajdonos hölgy kissé lazára vette a figurát és a személyzet is feltűnően gyakran változik, a hangulat kellemes, a választék széles, az adagok nagyok, a kiszolgálás gyors, és számunkra az ánizsos curry-k és a mogyorómártások valóban indonéziai emlékeinket idézik. Az étel romlásáról nem beszélnénk, a jakartai főszakács még bátrabban bánik a fűszerekkel mint valaha, egyeseknek még talán sok is lehet, így a fűszertelenség vádját valóban nem értjük. Mi fogtunk ki csak jó napot, vagy a Nusantara tényleg jó?


Nusantara
XII., Városmajor u. 88.
201-14-78
előételek 1000-1500 Ft
főételek 2500-3500 Ft
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.