Viseljük büszkén a turkált ruhát, mint Jolie

Nem kell feltétlenül több ezer dolláros estélyit ölteni ahhoz, hogy jól nézzünk ki egy filmbemutatón. Ezt gondolhatta Angelina Jolie, amikor egy Los Angeles-i turkálóban mintegy 5000 forint értékben vett ruhában jelent meg új filmje bemutatóján.

Elég egy igéző szempár, dús ajkak, meg persze kiegészítőnek nem árt Brad Pitt, aki feldobja Jolie egyszerű, fekete, V-kivágású használt selyemruháját. A színésznő A Mighty Heart című új filmjének június 13-i, New York-i bemutatójára érkezett a nem több mint 26 dolláros öltözetben. Igaz, hogy a cipője árából körülbelül harminc másik ruhát tudna venni bármelyik, Melrose Avenue-i divatos turkálóban: a francia Christian Laboutin tervezte kristálysarkú cipő párja ugyanis akár hat-nyolcszáz dollárba kerül.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.