Tíz divathóbort, amit utálnak a pasik

Mindig is tudni akartuk, hogy mi az a divathóbort, amitől a férfiak megőrülnek, pedig mi úgy gondoljuk, hogy menő. A Femalefirst 3000 főn végzett kutatásából most kiderül. A férfiak úgy gondolják, hogy ciki a műbarnaság, a cowboykalap és a tangás bikini. Mi ezzel tökéletesen egyetértünk, és ahogy elnéztük a 10 legrosszabb divatmániát, arra jutottunk, hogy az angol férfiaknak bizony elég megbízható az ízlésük, ha arról van szó, hogy mi ciki és mi nem az. Íme a Top 10:

1. Elrontott, csíkosra sikerült önbarnítás
2. Szűk felső, alul és felül kibuggyanó hájon
3. Óriási napszemüvegek
4. Egy számmal kisebb bikini
5. Koszos melltartópánt
6. Mű Burberry-kockák
7. Apró tincsekbe font hajzuhatag
8. String-tangás bikinik
9. Minden, ami batikolt
10. Cowboykalap

A környezetünkben élő férfiak valószínűleg az óriási táskákat is beválasztották volna, de, hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül, felsoroljuk azt is, hogy az angol nők szerint mi az, ami nagyon gáz a férfiakon: szandál zoknival, faszos fürdőnaci, focimez, övtáska, mintás hawaii ing, szűk sort, hálós atlétatrikó, bármi, amin az angol zászló van, szűk polók és csillogó ékszerek.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.