Piacon a Paris Hiltont támogató bugyik


Teljesen várható volt, hogy Paris Hilton június 5-i börtönbevonulására megjelennek a Free Paris pólók, a Hilton lány azonban egy egyszerű trikónál többet érdemel. Az egyik vezető angol fehérneműgyártó, Mio Destino dobta piacra ezt a természetesen rózsaszín kollekciót, ami azért is fantasztikus, mert mindkét oldal képviselői megtalálják benne a számításukat. A Paris rajongók nyilván Free Paris-es bugyikkal fognak felszerelkezni, míg akik szerint Paris Hilton csak egy elkényeztetett, buta cafka, azok a bebörtönzését támogathatják a Jail Paris feliratokkal. A fehérneműk ára egyébként meglehetősen borsos, a bugyi 25, a kombiné 35 fontba kerül, bár meg kell jegyezni, hogy a gyártó a teljes bevétel felét jótékonysági célra, a petefészek rák elleni küzdelemre fordítja.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.