A békaturmixtól szépek és szexik leszünk

Kicsit extrémebb megoldására bukkantunk az afrodiziákumok terén, amire szükségünk is volt, hiszen a múlt héten elvégzett csokiteszt valójában nem hozta meg a beígért hatást. Egy perui legenda szerint a békaturmix egyszerre gyógyítja az asztmát, teszi széppé a bőrt és növeli a szexuális kedvet. A Peruban 90 centért árult csodaitalba három rész babból készített leves mellé, méz és aloé vera, majd egy agyonütött, kibelezett és lenyúzott béka kerül – végül az ital homogén textúrája érdekében, az egészet egy gombnyomással összeturmixolják. Az AP szerint a perui lakosság meghatározó része issza a békaturmixot kávé mellé és helyett, napjában akár kétszer is.


Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.