Koffeinnel dúsított szappan nehezen ébredőknek

Koffeinnel felturbózott szappant dobtak piacra, gondolva a reggelente kapkodva készülődőknek, akik nem tudják, mit hagyjanak ki, a kávét vagy a zuhanyzást. A Shower Shock névre hallgató szappanból koffein szabadul fel, ami behatol az ember szervezetébe és állítólag ugyanúgy hat, mint két pohár kávé.

 

A szappan borsmentát és citrom illatot is tartalmaz, szóval a használójának nem kell egész álló nap kávétól bűzölögnie. Hasonló hatású a tusfürdő is, de magas koffeintartalma miatt egyik sem ajánlott terhes nőknek és gyerekeknek. A cég szóvivője a Guardian című lapnak elmondta, egy alapos zuhanyzás két pohár kávéval ér fel. A koffein a bőrön keresztül hatol be a vérkeringésbe, megnöveli a vérnyomást és a pulzusszámot és élénkíti az agyat. A hatás pedig – a kávéhoz hasonlóan – mintegy négy órán keresztül tart.

A kávés szappant és tusfürdőt az internetről meg lehet rendelni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.