Szusifutár teszt: Wasabi

(Megjegyzés: Szusit házhoz rendelni az egyre csak szaporodó budapesti szusifutároktól csak azoknak ajánlott,  akik ettek már jó helyen szusit,  tehát nem ez alapján az élmény alapján fogják eldönteni,  hogy jó dolog-e édeskés rizsre fektetett ill. algába tekert nyers haldarabokat enni.)

Mi eddig kétszer próbáltuk ki a Wasabit, egyszer a Culinarisban, ahol többféle boxot (merthogy ezeket dobozban adják) is lehet kapni, ha az ember ebédidőben megy, másodszorra viszont már direkt a Wasabiból rendeltünk.


Annak ellenére, hogy több helyről is azt hallottuk, hogy nagyon sokáig tart a kiszállítás, mi megúsztuk fél órával, amitől nagyon boldogak voltunk. A rendelt Anzu boxban 5 nigiri és 4 maki érkezett, amik egyáltalán nem voltak rosszak, de azért el sem ájultunk tőlük. A makik egy kicsit meg voltak nyomódva, a tonhalnak pedig már szaga volt, ami a halnál nem feltétlenül bűn, csak éppen arról árulkodik, hogy nem egészen friss. Viszont hálásak voltunk, hogy ez alkalommal nem kaptunk betekert konzerv tonhaldarabkákat, amiért minimum fejlövés járna a szusiszakácsnak.

Összességében négyes alá, mert hát jól sem laktunk tőle, így csak fenntartásokkal tudjuk ajánlani. A konkurenciákkal összehasonlítva viszont még mindig a Wasabi a legjobb. Az I love sushi például elképesztően lassú, a szusijuk pedig "rossz hal, magyar gyorsrizsen", ahogy egy ismerősünk foglamazott.

Oszd meg másokkal is!
Mustra