Mit, hol és mennyiért az árzuhanásban?

 
Egy izlandi család a szentimentalizmust rideg racionalizmusra cserélve néhány évvel ezelőtt úgy döntött, egy héttel elcsúsztatják a karácsonyt, kivárva a karácsonyi árleszállítások idejét (Reykjavík Európa egyik legdrágább, ugyanakkor legtrendibb fővárosa). Így a bölcs család azóta féláron szerezi be a pazar termékeket, pedig nem tettek mást, minthogy figyelembe vették, hogy az árleszállítás minden fogyasztásra szakosodott országban holtbiztosan követi a karácsonyi vásárlási lázat. A fenti szép történet csak lazán kapcsolódik a cikkhez, melyre ezúton hívjuk fel kedves figyelmüket. Klikkeljenek, és lássák, mit mennyiért lehet beszerezni a nagy árzuhanásban.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.