„Én vagyok az idősebb nő, aki elvette Harry herceg szüzességét” – kitálalt az egykori szerető

GettyImages-1199910444
Olvasási idő kb. 2 perc

Sasha Walpole az a titokzatos „idősebb nő”, aki egy „szenvedélyes”, ötperces szex keretében 2001 júliusában elvette Harry herceg szüzességét.

A kétgyermekes anyuka, aki valójában csak 2 évnél kicsit idősebb Harrynél, most szólalt meg először, miután a herceg Spare című könyvében beszámolt szüzessége elvesztésének részleteiről. A történet a bestseller egyik legtöbbet emlegetett passzusa lett, és szerteágazó találgatásokat indított el, hogy ki lehet az a meg nem nevezett „idősebb nő”, aki „nem úgy bánt vele, mint egy fiatal ménnel”.

Így vesztette el szüzességét Harry herceg

Mint kiderült, a jelenleg markológépsofőrként dolgozó Sasha Walpole azután ismerte meg Harry herceget, hogy lovászként kezdett dolgozni III. Károly gloucestershire-i birtokán, később aztán barátság szövődött köztük. Az ominózus napon a nő egy helyi kocsmában ünnepelte 19. születésnapját, amire az akkor 16 éves Harryt is meghívta.

A páros az este végére alaposan lerészegedett, és Harry herceg volt az, aki felvetette, hogy ugorjanak ki egy cigire. Így jutottak ki a mezőre, ahol a herceg hirtelen megcsókolta a nőt.

Szenvedélyes, heves volt

– emlékezett vissza Sasha Walpole, aki szerint ezután elég gyorsan a földön kötöttek ki. Elmondása szerint ő akkoriban nem hercegként, hanem egyszerűen a barátjaként tekintett Harryre, és tudta, hogy ennek nem szabadna megtörténnie.

Harry herceg pikáns részleteket osztott meg könyvében
Harry herceg pikáns részleteket osztott meg könyvébenMatt Cardy / Getty Images Hungary

„Nem akartuk megtenni – nem előre megfontolt szándékból történt, és nem tudtam, hogy szűz. Úgy tűnt, tudja, mit csinál. Gyors volt, vad és izgalmas. Mindketten részegek voltunk. Nem történt volna meg, ha nem vagyunk azok” – tette hozzá a nő.

A légyottnak az vetett véget, hogy meghallották barátaik hangját a kocsma parkolójából, és pánikba estek a gondolattól, hogy együtt látják őket. A terv az volt, hogy titokban tartják a történteket, ami sikerült is, amíg Harry herceg meg nem írta az egészet önéletrajzi könyvében.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek