Ezek a kuponok érik meg a legjobban a héten

Nulladik nappal elindult a kuponos hétvége, amikor vetekszik a tömeg a boltokban egy karácsonyi hétvége emberáradatával. Megnéztük, hol és milyen termékekre kapod a legnagyobb kedvezményeket.

Vannak, akik már hetek óta tervezgetik az útvonalat, vannak, akik még csak most eszmélnek, de ezen a héten lehet Glamour-kuponokkal bevenni a várost és agyonvásárolni magunkat. Az egész esemény október 11-én, csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart, de október 10-én már elkezdődik a Beauty-nappal. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy szerdán megveheted az éves kozmetikai- és háztartási cikk-készleted jelentős százalékát, így nem kell a literes öblítőkkel masírozni másnap a plázában, hanem szépen hazacipelheted, hogy csütörtökön újult erővel vesd bele magad a kupontépkedés és -rendszerezés világába. 

Idén is a legtöbb kedvezmény 20 százalék körül alakul, ami nem rossz, na, de aki igazán arra megy rá, hogy most aztán már a karácsonyt is letudja, az minimum 25 százalék alatt csak legyint egyet. Amik igazán megérik a kasszánál szentségelést vagy a város átbumlizását, azok az ennél nagyobb kedvezményt biztosító kuponok. De nézzük, melyek is ezek. 

Éljenek a drogériák!

A legjobb kedvezményeket a drogériák adják, valóban nagy készleteket lehet ezen a hétvégén felhalmozni, ha az ember összevásárolja magát olyan termékekből, amik már kifogyóban vannak, vagy olyanokból, amikre úgyis folyamatosan szüksége van egy háztartásnak. 

Drogerie Markt

Az Adidas deók és tusfürdők mellett a Blend-A-Med vagy Paradontax fogrémek, a Dettol kézmosók, a Fa és a Garnier dezodorok, a Gliss Kur, az Elseve és a Syoss samponok, a Nivea arctisztítók, az X-Epil szőrtelenítő termékek és a Scholl lábápoló termékek lesznek féláron. A parfümök közül a Bruno Banani, a Playboy, a Mexx és a Police kapható most 50 százalékkal olcsóbban, de lesznek arckrémek is ugyanilyen kedvezménnyel: L'oreal Revitalift, Garnier és Diadermine a választék, a sminktermékek közül pedig a Bourjois, a L'oreal, a Max Factor, a Maybelline és a Rimmel dekorkozmetikumok vannak fél áron. Ezeknél azonban érdemes odafigyelni, hogy melyik kupon enged csak egy terméket megvásárolni, és melyikkel vehetsz az adott márkától egyszerre alapozót, rúzst és szempillaspirált is akciósan.

Érdemes rendszerezni a kuponokat
Érdemes rendszerezni a kuponokatShutterstock

Rossmann

Itt is fél áron lesznek az Adidas termékek, és a Scholl talpbetétei, valamint lábápolói. A parfümök közül a Beyoncé, a Bruno Banani, a David Beckham, a Mexx és a Playboy lesz fél áron. Megveheted a szükséges tisztítószereket is ugyanilyen kedvezménnyel, például a Somat termékeket, a Jar és a Finish Powerball termékeket mosogatógéphez, a Cif Spray tisztítószereket vagy Calgont. Harminc százalék kedvezménnyel vehetsz X-Epil Intimo termékeket, Sensodyne fogkrémet, Silan öblítőt, Persilt, Palmolive tusfürdőket, Palette hajfestéket, L'oreal arcápoló krémeket, Garnier termékeket vagy Fa dezodort. 33 százalékkal olcsóbban Pantene sampont, Signal fogkrémet vehetsz, és a Domestos-, a Coccolino- és a Dettol-készleteidet is feltöltheted. A sminkek közül 30 százalék kedvezményt kapsz a saját márkás, a Makeup Revolution és a Miss Sporty termékekre, 40 százalékkal olcsóbban a L'oreal és a Maybelline dekorkozmetikumok, míg fél áron a Bourjois és a Rimmel termékek kaphatók mától. 

Müller

Az Artdeco, a Rimmel és a Bourjois sminkjeit fél áron, de Dr. Organic Anti-Aging krémet, Katy Perry parfümöt vagy Sally Hansen termékeket is vehetsz 50%-os kedvezménnyel. A L'oreal, Maybelline és Miss Sporty dekorkozmetikai termékek 30 százalékkal olcsóbban kaphatók. 

Van más is

Bár a legtöbb üzlet 20 százalékos kedvezményeket biztosít, végleges lézeres szőrtelenítés esetén két szabadon választott testrészt is szőrtelenítenek egy áráért, és egy harmadikra egy alkalom ingyenes - bár a szakirodalom szerint nem sokra elég, de ne legyünk telhetetlenek. Órát venni és fogat fehéríttetni is lehet most 20-50 százalék kedvezménnyel, és egyébként most tényleg nagyon sok típusú kupon közül választhatunk: még az Álomutazóra is lehet olcsóbban jegyet vásárolni, az Auchanból pedig egy forintért lehet házhoz szállítást kérni, és még ott is be lehet váltani egy rakás kupont. A Bükfürdő Thermal & Spa wellnesscsomag fél áron érhető el, de pihenni a Hotel Corvus Aquába is lehet menni.

Jó hír a lakásfelújítóknak, hogy laminált padlót vagy kanapét is be lehet most szerezni 50 százalék kedvezménnyel, de az Emagról is lehet rendelni több terméket is olcsóbban, ha van az embernek kuponja. A Hervisben 40 százalék kedvezmény van kerékpárokra, az iStyle pedig 70 százalék kedvezménnyel teszi fel az üvegfóliákat. Érdemes megnézni a kuponokat azoknak is, akik szemüveget szeretnének csináltatni, mert több kupon közül is válogathatnak. A Beauty & Style és az Otthondesign kiállításra ingyen lehet bejutni, a MAC-nél pedig 13 ezer forint értékű vásárlás esetén ajándék rúzs jár. 

Vigyél magaddal szatyrot!
Vigyél magaddal szatyrot!Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek