5+1 stílustipp Pásztor Annától fesztiválozóknak

Mindig beleég az alapozó az arcodba a fesztiválokon? Mutatunk helyette mást. Eddig hátizsákkal jártál? Hát most hagyd otthon! Az Anna and the Barbies énekesének tuti tippjeivel kívánunk jó csapatást.

Lenyomott már jó néhány fesztivált, meg egyébként is ezerrel tolja, úgyhogy amikor a Woodstock az Ugaron fesztiválról beszélgettünk, megkérdeztük Pásztor Annát, hogy szerinte mit érdemes fesztiválra vinni. Tippjei között egészen különleges trükkök is vannak.

1. Menő esőkabát

Anna szerint az esőkabát a fesztiválok kihagyhatatlan kelléke. Szerencsére már lehet kapni szexi esőkabátokat is, amiket akár 3 centis kis csomaggá lehet hajtogatni. “Én idén a fővárosi állatkertben vásárolt esőkabátban fogok nyomulni. Úgy néz ki, mint egy kukászsák, de van rajta egy hatalmas nagy bébicsimpánz. Kurva jól néz ki” - mondta lelkesen Anna. 

2. Övtáska

Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, az idei nyár slágere az övtáska, amelynek egyébként Pásztor Anna is nagy híve. “Azért szeretem, mert keresztbe lehet tenni magadon hátul és tudsz tombolni. Nem hagyod el, nem kell letenni és körbetáncolni”. 

FXD0688
Feher Andrea

3. Fájdalomcsillapító

“Ha nagyon beszórakoztál, lefekvés előtt ez a kötelező kör” - vallja szilárdan az énekes. Különösebben nem is kell magyarázni, csak egyetérteni tudunk. 

4. Tornacipő

Anna nem hisz a gumicsizmás fesztiválozásban, ő inkább egy atomkényelmes tornacipőre esküszik. “Bevallom neked, hogy én a tollashoz használt teremcipőmet vetem be, mert abban tíz órát is el tudok menetelni mondjuk a Szigeten is. De nem kell slamposnak lenni, én hiszek abban, hogy egy XXL-es pólóból simán lehet miniruhát csinálni. Ajánlom, hogy vegyél fel hozzá egy cicanadrágot, mert ha véletlenül fejelsz egy toi toi WC-ben, akkor is megtartod a büszkeségedet”. 

5. A nagy trükk alapozó helyett

Anna szerint sminkben simán engedd el magad, de alapozó helyett jobban jársz egy BB-krémmel, előbbi ugyanis büdös banyává varázsol a nap végére, ha beleég az arcodba. Ugyanígy nagy nem a kőpúderre is. “Ami nagy trükk, az a lemosható barnító krém. Az szép, csillogós, inkább ezt ajánlanám alapozó helyett. És a csillámporokra és pírekre mennék rá, mert az akkor is szép, ha elkenődik”. 

+1 A kis túlélő

Dezodor, popsitörlő és parfüm. De szigorúan a mini kiszerelés mindenből. “A popsitörlő életmentő tud lenni, minden körülmények között. És még egy nagyon fontos, hogy ne aludj nyitott sátorban, mert bepisilnek a beszórakozott arcok!”.

Ezek voltak Pásztor Anna tippjei a fesztiválszezonra, jó szórakozást kívánunk, írjátok meg a Facebookon, hogy ti mit visztek magatokkal!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek