Szakadt farmer = csíkos lábak!

A kedvenc, szanaszét hasított farmerükben bóklászók felsztiválozók/nyaralók a képek tanúsága szerint gyakran elfeledkeznek a naptejről...

A szakadt farmerek összes alfaja okozhat problémákat, a tejfehér lábakat rákvörös térdkalácsokkal ékesítő, klasszikus darabok ugyanúgy, mint a sok kicsi hasítékkal operáló társaik. A szép vörösre perzselt térdeket ráadásul jó ideig csak laza vagy pont a sérülések helyén kivágott nadrágokba lehet belebújtatni. Utána pedig foltos maradsz, mint egy boci!

Minél szakadtabb a gyatyád, annál fájdalmasabb a dolog

A bonyolult és tekervényes mintázatok tömkelegét megvillantó túlélők általában eléggé szégyellik magukat:

Naptej nélkül ki ne lépj!

A BuzzFeed közérdekű közleménye által összegyűjtött képek tanúsága szerint jó páran gondolkodnak úgy, hogy fölösleges bekenniük a lábaikat, elvégre nadrág van rajtuk, nem szoknya.

A csíkos lábaknak is megvan egyébként a maguk bája, de összességében azért még mindig a csak a térdüket lepirító póruljártak nyújtják a legszórakoztatóbb látványt...

Tanulj tinó, ökör lesz belőled

A BuzzFeed gyűjtéséből minden érintett/kárörvendő kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelő gyöngyszemet. Aztán csak óvatosan a napon!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.