12 millióért árulják a királyi esküvő ingyenes ajándékait

Nem mindenki teszi el emlékbe a a királyi család nagy napján kapott ajándékokat.

A hétvégén az egész világsajtó Harry herceg és Meghan Markle esküvőjétől volt hangos, és nemcsak a tévé előtt, de a helyszínen is rengetegen követték figyelemmel, hogyan mondják ki egymásnak a boldogító igent. Azt már tudjuk, hogy milyen hírességek szerepeltek a VIP-listán, illetve az is kiderült, hogy később a hintós körmeneten bárki integethetett az ifjú párnak, jelen volt egyébként 1200 meghívott, akik a szertartásra ugyan nem ülhettek be, viszont a Szent György-kápolna kertjében élőben láthatták az első hitvesi csókot. Ők még egy ajándékcsomagot is kaptak, és a Daily Mail kiszúrta, hogy ezek irgalmatlan összegekért keringenek az interneten.

Az, hogy az ifjú pár egy kis köszönőajándékkal készül a meghívottaknak, nem új keletű dolog, itthon is  bevett szokás lett. Persze a királyi család nem egy egyszerű bonbonnal vagy kis üveges saját címkés pálinkával készül, hanem egy egész ajándékszatyorral, amit a vendégségbe érkezők egy része már az esküvő után azonnal feltett az internetre, elképesztő áron. Volt, aki már a helyszínen fotózta a darabokat, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy ez bizony eredeti, az eredmény pedig magáért beszél, tulajdonképpen már akkor is jól járt az illető, ha cserébe egy kicsit leégett a napon. 

12 millió forint az ingyenes ajándékcsomagért

Az eBay-en vannak olyanok, akiknek a csomag bőven 10 millió forint feletti összeget megér, ráadásul nem is egy licit lépte már túl ezt az értékhatárt. Pedig nem kell semmi extrára gondolni, nincs benne dedikált fotó az ifjú pártól, nincs benne a királynő telefonszáma sem, van viszont egy füzet az esküvői műsorról, egy térkép a kastély kertjéről, egy egyedi csomagolású víz, Harry herceg és Meghan Markle üdvözlőlevele (persze nem kézzel írt), egy nagy csokoládéérme, ami szintén kifejezetten erre a napra készült, keksz, illetve egy kupon, ami 20 százalék kedvezményre jogosít a kastély ajándékboltjában, és persze egy szintén erre a napra készült vászontáska. 

2
Juhasz Edina / ebay

Ingyen letölthető PDF-et is lehet venni

De azok is üzletelnek, akiknek semmi kézzel fogható sincs a kezükben, ők ugyanis az egyébként bárkinek ingyenesen letölthető PDF-et árulják. Igaz, nem valami nagy összegért, de a semminél mindenképpen drágábban, úgyhogy ha téged is érdekel, akkor ne adj ki pénzt rá, hanem inkább töltsd le innen

4
Juhasz Edina / ebay
Oszd meg másokkal is!
Mustra