Mennyire vagy penge fogyasztóvédelemből?

Sokan hiszik, hogy karácsony után nyugodt szívvel cserélhetik vissza a termékeiket, de vajon igazuk van?

Ajándékot adni és kapni is jó, az azonban már nem annyira, amikor kétszer is megkapod ugyanazt a dolgot, esetleg ha álmaid cipőjéről kiderül, hogy egy számmal kisebb, az elektronikai eszköz meg két hét alatt elfüstöl. Ilyenkor kell elővenni a fogyasztóvédelmi ismereteid, és kitalálni, hogyan is érvényesítheted őket. De hogy mennyire vagy tisztában azzal, hogy mihez van jogod és mi az, ami csak a boltok jóindulatán múlik, azt a következő tesztünkben kipróbálhatod. Ha felfrissítenéd az ismereteid, akkor ezt vagy ezt a cikket ajánljuk, illetve a Fogyasztóvédelem oldalát, illetve itt egy lista arról, hogy melyik boltokba meddig lehet visszavinni a termékeket.

karácsony2.gif
Fotó: giphy.com

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.