Körkép: itt a leárazás vége!

Megnéztük, hogy mi maradt az üzletekben a nyári akciós időszak végére, és külön galériába gyűjtöttük, hogy mit éri megvenni, és mit nem.

Nem tudjuk, hogy csak mi érezzük úgy, de mintha egyre hosszabbra nyúlnának a szezonális akciók, az idén nyáron június közepén már féláron vásárolhattunk, júliusban pedig utolérték egymást a régi és új kollekciók. Egy hete pedig már úgy tértünk be az üzletekbe, hogy biztos csak pár akciós ruhadarabb árválkodik majd a vállfákon, vagy még annyi sem. Hát, nagyot tévedtünk, bár most már tényleg viszonylag le van válogatva a készlet. Fogtuk hát magunkat, és megnéztük, hogy milyen őrült, kevésbé hordható darabok maradtak, és mi az, amit biztosan jól ki tudunk majd használni. 

Ezt éri megvenni

Nagyon extra dolgokat jó áron már nem biztos, hogy fogsz találni, alapdarabokat viszont igen, és az sem annyira rossz dolog. A H&M Váci utcai üzletében például találtunk pár jóárasított inget és felsőt, amit télen és nyáron is hordhatsz, a Bershkába kora őszi felöltökért vagy miniruhákért és farmernadrágért érdemes betérni. A Stradivariusban is főként őszre öltözhetsz fel viszonylag kevés pénzért, és ha te is hiszel abba, hogy a lakk megint menő lesz, akkor szintén látogass el a márka egyik üzletébe.

A Mangóban ruhákat és szoknyákat már nem nagyon láttunk, viszont vannak pólók, pulóverek és nadrágok, és ha még a nyár utolsó heteire szeretnél venni ezt-azt, akkor a Reserved a te helyed. A Pull&Bearben már alig találni valamit, ez talán annak köszönhető, hogy 995 forintig is lementek az árak, a Zarában pedig kis helyen is nagy a káosz, de itt némi szerencsével azért találhatsz valamit, ami több évig szolgálhat. 

Ezt nem éri megvenni

A leárazás vége különösen azoknak lehet szórakoztató, akik szeretnek azok között a cuccok között tobzódni, amik azért maradtak meg, mert túl örültek vagy furák. Persze az utolsó napokban bőven vannak olyan darabok is, amelyek első blikkre jól néznek ki, majd jó esetben a próbafülkében, rossz esetben otthon jövünk rá, hogy valami nagyon nincs rendben velük, mondjuk rossz a fazon, rosszul van megvarrva, esetleg az anyaga gyorsan megadja magát.

A mellékelt galériából ezekre is van példa bőven. Úgy tűnik, itthon a fodormánia nem nagyon kapta el a vásárlókat, de a duplarétegű felsők sem voltak nagy kedvencek. És nem kell félni, minden üzletben találhatsz érdekességeket, és bármilyen csábító is az ára, próba nélkül semmiképpen ne vedd meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra