Ültess te is alsónadrágot!

Az ördög nem alszik. Most épp Kanadában tevékenykedik, és az emberek alsónadrágjaira fáj a foga.

Sajnos nem alsónadrágfát fedeztek fel, pedig nagy segítség lenne, ha fáról szedhetnénk az alsónadrágot, mint a szilvát. Ellenkezőleg, a Kanadai Talajjavító Társaság (vagy Talajfejlesztő Bizottság, esetleg Kanadai Nemzeti Talaj Konzultáció) az alsónadrágjainkat akarja!

A valószínűleg egyszerűen csak gonosz Termőtalaj Testület azzal az ürüggyel próbálja elvenni az emberek verejtékkel, kínkeserves robottal megszerzett alsónadrágjait, hogy azok el-, majd kiásásával felmérhető a társaságot foglalkoztató egyetlen dolog: a talajminőség.

A módszer lénye: venni kell egy pamutból készült alsóneműt, azt el kell ásni kb. 15 cm mélyre, és érdemes vagy egy zászlóval megjelölni a helyét, vagy hagyni, hogy kilógjon a korcából egy darab. Ha egy 2 hónapra eltemetett, majd kiásott boxer vagy bugyi jelentős része elrohadt, jó a talaj.  Ha nem, akkor érdemes valamilyen módszerrel javítani annak minőségén. 

Persze egyesekben felmerülhet, hogy kezdeményezése mögött kizárólag az állandó profithajkurászás, a kapzsiság bújhat meg, a talaj szeretete helyett valószínűleg egy nagyobb fehérneműgyártó áll itt a háttérben. Itt végezzünk is egy kis számolást: ha Kanada lakosságának csak a felét sikerül mozgósítani, és egy darab alsónadrág elpazarlására, majd annak egy új darabbal való helyettesítésére bírni, az 2000 forintos egységárral számolva körülbelül 36 milliárd forintos bevételt jelenthet.

Mustra