Nézzen be Donald Trump gyerekkori házába!

Ma, azaz 2017. január 20-án iktatják be az Amerikai Egyesült Államok Barack Obamát váltó új elnökét, Donald J. Trumpot. Ezzel történelmi helyszínné válhat az a queensi Jamaica Estatesben található hat hálószobás, négy és fél fürdőszobás családi ház, amiért most mindössze 1.650.000 dollárt (kicsit kevesebb mint ötszázmillió forintot) kérnek az ingatlanpiacon. Ez volt ugyanis az új amerikai elnök gyerekkori otthona – hívja fel a figyelmet az ElleDecor.com.

Itt élt Donald Trump gyerekkorában.
Itt élt Donald Trump gyerekkorában.facebook.com/LaffeyRealEstate

A családi otthont Trump apja, Fred Trump építette, akinek saját építőipari vállalkozása volt, és Tudor, Viktoriánus illetve koloniális gyarmati stílusú házakat épített a felső középosztály számára. A republikánus elnök egyébként négy éves koráig élt ebben az 1940-ben épült, 185 négyzetméteres épületben, majd apja épített egy nagyobbat, ahová a család 1950-ben átköltözött.

“Az épület jelenleg egy New York-i vendéglős tulajdonában van” – mondta a Laffey Real Estate ingatlanügynöke, Howard Kaminowitz, aki szintén nem mindennapi figura, korábban sikerült eladnia már nyolc szent helyet, és a híres sorozatgyilkos, Joel Rifkin házát egyaránt. Az ingatlanos szerint nem egyértelmű, hogy automatikusan történelmi helyszín lesz-e Trump egykori otthonából, mivel jelenleg több elnöki szülőhely is magántulajdonban van.

Oszd meg másokkal is!
Mustra