A későn kapcsolók is vásárolhatnak akciósan

Azért mert az utolsó percekre hagyta a karácsonyi bevásárlást, még nem kell lemondania az akciókról. Arról már lemaradt, hogy a posta vagy a futárszolgálatok házhoz vigyék az ajándékát, de még a személyes átvétel erejében bízhat. 

Műszaki cikkek

Az Edigitalnál tartanak a leárazások, vagyis még talál akciós mobiltelefont, konyhai kisgépeket, szabadidős termékeket, játékokat vagy szépségápolási termékeket. Ha érdeklődik valamelyik iránt, akkor a legjobb ha leellenőrzi, hogy melyik boltban van még raktáron, ezt minden termék adatlapján meg tudja tenni. Ha talált olyat, ahova el tud menni érte, akkor rakja a kosarába és úgy folytassa a vásárlást, majd a fizetésnél válassza a személyes átvételt az üzletben. Így önnek csak el kell mennie a boltba, ahol összekészítve fogja várni a pakkja. 

GettyImages-51807059
Scott Olson / Getty Images Hungary

Az Emagból már egészen biztos, hogy nem kapja meg Szentestéig az ajándékokat, ha viszont nem annyira sürgős a dolog, akkor akár Bosch hűtőt is vehet 20 százalékkal olcsóbban, de sok az akciós tűzhely, mosógép és mosogatógép is, sőt parfümöt és szépségápolási szereket is vehet akciósan. 

Az Euronicsba besétálhat, csak menjen biztosra és próbáljon meg odatelefonálni, hogy van-e még az adott termékből raktáron mondjuk az akciós TV-ből, vagy mobilokból vagy akár játékkonzolokból. 

Samsung multiroom hangszóróból 1-et fizet kettőt kap akciót hirdettek a Media Marktban, amit szintén már csak személyesen tud elintézni. Itt is meg tudja nézni, hogy melyik termék melyik áruházban van raktáron és fel is hívhatja őket, hogy biztosra menjen.

Hiper és szupermarketek

Az Aldiban megveheti a karácsonyi vacsorák hozzávalóit mint például a garnélaválogatás, kaviár vagy az aranydurbincs és a vadlazac.  De azért még ajándékokat is beszerezhet, például fotóalbumot, képkeretet vagy  állatos párnakészítő szettet, amit csak össze kell varrni. Vagy éppen a két ünnep közötti nyugodtabb időszakra vásárolhat magának fonalat kötögetéshez vagy néhány rendszerezőholmit, hogy az egész évben felgyülemlet számlákat és iratokat eltegye. 

Ünnepi nyitvatartás: December 23-án 22:00-ig, December 24-én 14:00-ig, December 25-26-án zárva

Ha eddig gyűjtögette a pontokat, akkor még nem késő kedvezményre váltani a pontokat az Auchanban, hogy akár mini segwayt, kávéfőzőt, csocsóasztalt vagy felfújható jacuzzit vásároljon. Megveheti az akciós bejglit az, aki nem szeretne ezzel szenvedni, de kacsamájat vagy pástétomot is talál akciósan, sőt csaptelepet is vásárolhat. 

Ünnepi nyitvatartás: December 24-én 14:00-ig, December 25-26-án zárva. 

Az Intersparban is bőven talál még ajándéknak valót, mikor elmegy megvenni a vacsorához a hozzávalókat. Játékokból például hatalmas a választék, akciós lesz a Star Wars pókdroid, és drónok, de táncoló medve, sétáló kutya és interaktív póni és mesélő méhecske is szerepel a választékban. Hajók, kilövők, fegyverek és rajzmágus teknőc mellett bűvészdobozt és társasjátékokat is vehet. 

Ünnepi nyitvatartás: December 25-én és 26-án zárva, kivéve a Spar Express üzletek.

GettyImages-51892756
Stephen Chernin / Getty Images Hungary

Akár már a Szilveszterre is elkezdheti a felkészülést a Lidlben, de konyhai kisgépeket is vehet akciósan, mint például a vízforraló, az aprító vagy éppen a robotgép. Sőt vehet multifunkciós konyhagépet, amit rengeteg dologra tud használni, például dagaszthat, párolhat vagy emulgeálhat benne. Több típusú varrógépet vehet, sőt olyan hajvasalót vagy hajszárítót is, amilyet Paris Hilton is használ. 

Ünnepi nyitvatartás: December 24-én 14:00-ig, December 25-26-án zárva. 

A Tescoban az F&F ruhák kaphatóak féláron, de minden játékra 20 százalék kedvezményt kap és a kozmetikai csomagok is ugyanennyivel olcsóbbak, sőt a háztartási kisgépekre is 20 százalék kedvezmény jár. A karácsonyi égősorok, dekorációk, műfenyők és lakberendezési termékek 30 százalékkal olcsóbbak. Borok, pezsgők és persze a főzéshez szükséges hozzávalók kerültek az akciók középpontjába

Ünnepi nyitvatartás: December 24-én 14:00-ig, December 25-26-án zárva. 

Egyéb

A Libriben két könyv mellé a harmadik (legolcsóbb) könyvet ajándékba adják. A Jyskben minden karácsonyi termék 30-60 százalékkal olcsóbb, a Kikában pedig 10 ezer forintos ajándékutalványhoz kap még egy ezer forintosat is, ráadásul a karácsonyi és adventi termékek féláron kaphatóak.  A leárazás az  IKEA áruházaiban is elkezdődött, a Hervisben pedig 2-t fizet, 3-t vihet akció van a cipőkre. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek