Itt az ősz, kezdődik a kuponozás

Nyáron elmaradtak a kuponok, de ezen a hétvégén már három plázába is mehet olcsóbban vásárolgatni. Egyedülálló akciókat ígér hétfőtől az Extreme Digital, és ha lakásfelújítást tervez, jó ha tudja, hogy már nem feltétlenül kell barkácsáruházba mennie, legalábbis ezen a héten: szőnyeget a Lidlből, kandallót meg a Tescoból is vehet.  

Kuponok

Az Allee bevásárlóközpontban vasárnap tartják a kedvezményes kuponos bevásárló napot, amihez a kuponokat az oldalról lehet letölteni. Az akciók többsége 20 százalék kedvezményt jelent, ráadásul nem csak ruhákra vagy cipőkre tudja beváltani, de kávézni is mehet. 

A Mammutban szeptember 8-án, vagyis csütörtökön tartanak kuponos napot, itt szintén elég az oldalt meglátogatni és összeválogatni a szimpatikus kuponokat. Számítógépes játékok, teák, fehérneműk és kiegészítők is akciósak lesznek, arra azonban figyeljen, hogy nem csak egyetlen oldalas a kuponlista, vagyis ha elfelejt a lap alján tovább léptetni, lemaradhat például a Douglas kedvezményekről, vagy az akciós fitnesz bérletről. 

Ha nem csak egy nap vásárolgatna akciósan, vagy éppen sem a csütörtök, sem a vasárnap nem jó, és egyébként is mást akar venni, esetleg csak közelebb van az Örs Vezér tere, akkor jó hírünk van: az Árkádban is beindult a kuponozás. Míg a Mammutban vagy az Alleeban nagyjából havonta bele lehet futni ilyen akciókba, az Árkádban ez kevésbé rendszeres, ezért nem érdemes kihagyni az átlagosan 20 százalékos kedvezményeket. 

Műszaki cikkek

Az akciós kuponozás nem áll meg a bevásárlóközpontoknál, mert például az Edigitalnál is van ilyen. Ott Huawei és Honor telefonokat vehet 15 százalék kedvezménnyel, hétfőtől pedig indul az őrült hét, ami jelen esetben azt jelenti, hogy egy héten keresztül lesznek termékekre kiemelt akciók, amelyek mértéke akár a 40 százalékot is elérheti. A lista egyelőre még nem teljes, de a tízezer forinttal olcsóbb Oral B fogkefe, 15 ezer forinttal olcsóbb Samsung UHD TV, vagy éppen a 15 ezer forinttal olcsóbb Whirpool klíma már most sem hangzik rosszul. 

shutterstock 371625991
Shutterstock

Az Emagnál is akciós napok vannak, igaz ezek véget érnek szeptember 9-én pénteken, de addig tud olcsóbban iPhone-t vagy a Samsung S7, illetve S6 telefonokat venni. De középkategóriában is igen jó a felhozatal, míg LG televíziót 25 százalékkal olcsóbban tud vásárolni. 

Ha műszaki cikk vásárlását tervezi, akkor a Euronicsban is érdemes szétnézni, itt 75 ezer forinttal olcsóbban is kap már televíziót, sőt a készletkisöprésen felül az akciós modellekből is kedvére válogathat akár 15 százalék kedvezménnyel. Szintén 15 százalékkal olcsóbb az Add Wash mosógép (ez az, amibe mosás közben is bedobálhatja a kimaradt ruhadarabokat, illetve a telefonjáról tudja beállítani még a centrifuga fordulatszámát is), de új tűzhelyet is kinézhet magának, mert azt meg díjmentesen üzemelik be. 

LG televíziók közül válogathat a Media Marktban, mert 16 százalék kedvezménnyel is megkaphatja a legújabb darabokat, ráadásul csak néhány napig tart az akció, de a Philips audio termékeket is megveheti 10-25 százalék kedvezménnyel. 

Hiper- és szupermarketek

Kinder csoki rajongóknak az Aldiban a helye, ahol nem csak a Kinder tojások, de a különböző kiszerelésű egyéb csokijaik, a Kinder Country és a Bueno is akciós lesz. A gyerekének vehet rollert, és a nyár utolsó napjait még feldobhatja egy kis sárkányeregetéssel. Ha mégis inkább mással töltené a hétvégét, akkor tudunk ajánlani akciós falfestéket, hozzá ecsetet és hengert is. Élelmiszer terén épp Bajor hetet tartanak, ami pedig nem jelent mást, mint kolbászokat, sört és bajor perecet. A héten a konyhát is feldobhatja egy új mikrohullámú sütővel, elektromos rizsfőzővel, meleg levegős fritőzzel vagy éppen egy aszalógéppel. 

Ha bulit szervez, vagy csak feltöltené a bárszekrényt az őszre, akkor az Auchanba érdemes menni, a Rézangyal pálinkákat 659 forinttal, a Zubrowkát 1009 forinttal, Jack Daniel's-t pedig 609 forinttal olcsóbban tud most venni, és a Hilltop borok is 20 százalékkal olcsóbbak lesznek. De nemcsak akciós sajtért érdemes elmenni a héten az Auchanba, hanem a 15 százalékkal olcsóbb hűtőket, vagy a szintén 15 százalékkal olcsóbb Samsung televíziókat is érdemes megnézni. 

shutterstock 205681468
1000 Words / Shutterstock

Az Intersparban a Soós száraztészták 20 százalékkal, a Barilla tészták közül néhány 25 százalékkal lesz olcsóbb, a Globus termékek 20 százalékkal, Ambi Pur légfrissítők pedig 35 százalékkal kerülnek kevesebbe. Az Intersparban még akár akciós csaptelepet és WC ülőkét is vehet, de zuhanyfejet és mérleget is talál a választékban. A hétvégén Ricoré kávé lesz 30 százalékkal olcsóbb, a Vanish termékek 35 százalékkal, a Signal szájápolási termékek pedig 40 százalékkal kerülnek kevesebbe.  A hét elején sem marad akció nélkül, hétfőtől Maggi leveskockákat és ízesítőket, valamint a Syoss termékeket 35, a Zewa dobozos zsebkendőket pedig 25 százalék kedvezménnyel vehet meg. 

Újra gyűjthető mütyürök jönnek a Lidlbe, vagy legalábbis a Stikeez nevű szörnyecskekollekció fog új figurákkal bővülni. Ahogy az lenni szokott, itt is vásárlás után jár egy, és némely termékeknél extra figurát is kap. Felkészülhet az őszi túrázásra vízhatlan és meleg túrafelszerelésekkel, de akár szőnyeget, lámpát és cipős szekrényt is beszerezhet. 

Ha elővenné a gyapjú pulóvereit, akkor felfrissítheti őket egy kis Perwollal, a Tescoban ugyanis egyet fizet-kettőt kap akció van rá. Sőt, ha már ennyire készül a télre, van még egy tippünk: a gyűjthető matricákért karácsonyig poharakat tud beváltani, ami remek ajándék olyanoknak, akinek egyébként fogalma sincs mit venne. Ha nem akarja megszívni a Jégvarázsos tortával, akkor vegye meg akciósan, ha pedig inkább szendvicsezne a hétvégén, akkor jó, ha tudja, hogy szalámik hete van. Ezen kívül vehet Tefal serpenyőt, túrabotszettet sőt még acélradiátort és kandallót is, ha pedig takarítással töltené a hétvégéjét, akkor jó ha tudja, hogy rengeteg takarítószer lesz 20-30 százalékkal olcsóbb.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek