Taylor Swift havi 15 millióért bérli ezt a New York-i lakást

Míg a 20 éves Kendall Jenner egy 1.8 milliárd forintos hollywoodi ingatlanban piheni ki a kemény munka fáradalmait, addig a világ talán egyik leggazdagabb és legismertebb huszonévese, a tízszeres Grammy-díjas Taylor Swift a napokban újíttatja fel a New York-i Greenwichben található lakását.

Tágas és világos otthont bérel aranyáron Taylor Swift.
Tágas és világos otthont bérel aranyáron Taylor Swift.Fotó: Corcoran Group Real Estate

A felújítás költségei a Harper's Bazaar.com információi szerint 535 ezer dollárra, 153,2 millió forintra rúgnak majd. De aprópénz ez ahhoz képest, hogy a country-pop énekesnő közel 20 millió dollárért (azaz kb 5,7 milliárd forintért) tett szert a Tribeca Penthouse-bantalálható ingatlanra.

Tánctér is akad a kétszintes apartmanban.
Tánctér is akad a kétszintes apartmanban.Fotó: Corcoran Group Real Estate

Az egyre szövevényesebb szakításbotrányba keveredett Swift nem egy elegáns szállodában húzza meg magát a felújítás alatt, hanem havi 54 ezer dollárért (15,4 millió forintért) bérel egy lakást a West Village-ben található Cornelia Streeten.

Íme az egyik hálószoba az öt közül.
Íme az egyik hálószoba az öt közül.Fotó: Corcoran Group Real Estate

Az énekesnő az átmeneti szálláson sem érezheti magát olyan szűkösen, mivel az 1912-ben épült házban bérelt lakásához öt hálószoba, hét fürdőszoba, fedett medence, saját garázs és kétszintes terasz is jár. Ide kattintva megnézheti a stílusosan berendezett apartmanról készült fotókat, a videóra kattintva pedig benézhet Taylor Swift szuperpuccos, épp renoválás alatt álló lakásába is!

Mustra