Taylor Swift havi 15 millióért bérli ezt a New York-i lakást

Míg a 20 éves Kendall Jenner egy 1.8 milliárd forintos hollywoodi ingatlanban piheni ki a kemény munka fáradalmait, addig a világ talán egyik leggazdagabb és legismertebb huszonévese, a tízszeres Grammy-díjas Taylor Swift a napokban újíttatja fel a New York-i Greenwichben található lakását.

Tágas és világos otthont bérel aranyáron Taylor Swift.
Tágas és világos otthont bérel aranyáron Taylor Swift.Corcoran Group Real Estate

A felújítás költségei a Harper's Bazaar.com információi szerint 535 ezer dollárra, 153,2 millió forintra rúgnak majd. De aprópénz ez ahhoz képest, hogy a country-pop énekesnő közel 20 millió dollárért (azaz kb 5,7 milliárd forintért) tett szert a Tribeca Penthouse-bantalálható ingatlanra.

Tánctér is akad a kétszintes apartmanban.
Tánctér is akad a kétszintes apartmanban.Corcoran Group Real Estate

Az egyre szövevényesebb szakításbotrányba keveredett Swift nem egy elegáns szállodában húzza meg magát a felújítás alatt, hanem havi 54 ezer dollárért (15,4 millió forintért) bérel egy lakást a West Village-ben található Cornelia Streeten.

Íme az egyik hálószoba az öt közül.
Íme az egyik hálószoba az öt közül.Corcoran Group Real Estate

Az énekesnő az átmeneti szálláson sem érezheti magát olyan szűkösen, mivel az 1912-ben épült házban bérelt lakásához öt hálószoba, hét fürdőszoba, fedett medence, saját garázs és kétszintes terasz is jár. Ide kattintva megnézheti a stílusosan berendezett apartmanról készült fotókat, a videóra kattintva pedig benézhet Taylor Swift szuperpuccos, épp renoválás alatt álló lakásába is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra