Tartson halakat a konyhapult alatt!

Nem irigyeljük azt a háziasszonyt,aki nekilát ennek az akváriummal felturbózott konyhabútornak a kitakarításához, melyet a holland dizájner, Robert Kolenik tervezett. A vizuálisan lenyűgöző hatást keltő „Ocean Kitchen” névre keresztelt limitált szériás munka ráadásul nemcsak egy gigantikus tengeri akvárium, hanem egy működő konyhapult is egyben, aminek belsejében a látszat ellenére elférnek a legtöbb konyhában szanaszét hagyott fazekak, serpenyők és egyéb főzéshez-sütéshez szükséges kiegészítők.

Fotó: kolenik.com

A konyhát bevilágító akvárium tartályához könnyen hozzáférhetünk, ugyanis az akvárium felett egy L alakú corian lapból készült lemez található, aminek köszönhetően egy gombnyomásra felemelkedik a pult és szabaddá válik a szokatlan helyre beépített akvárium. – írja a HomeHarmonizing.com a konyha területét megduplázó gigantikus konyhapultról.

Fotó: kolenik.com

Az új generációs holland tervezők élvonalába tartozó 33 éves dizájnerhez egyébként is közel áll a tenger élővilágának és a környezetvédelemnek a témája, ugyanis ő az egyik társalapítója a Plastic Soup Foundation Junior néven futó jótékonysági szervezetnek, melynek célja, hogy felhívja a gyerekek figyelmét a tengerek és óceánok élővilágát veszélyeztető környezetszennyezésre és annak káros hatásaira. Ön mit gondol az egyedi hangulatot árasztó konyháról, menőnek találja, vagy ön szerint inkább felesleges és macerás ekkora akváriumot tartani a konyhában? Szavazzon!

Menő! (1356) (1038) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.