Költöztesse be magához a Holdat!

Mivel vizet találtak rajta, így mostanában inkább a Mars van reflektorfényben, azonban a Holddal is történnek érdekes dolgok. Egészen pontosan az, hogy összegyűlt a pénz arra a projektre, amiben a tervek szerint az égitest mását ábrázoló világítótesteket dobnának piacra. A termék nem meglepő módon a Luna nevet kapta és a kitűzött 40 ezer dollár (11 millió forint) indulótőke helyett 509 ezret (140 millió forintot) kalapoltak össze rá – olvasható a MyModernMet oldalán.

Saját viharfelhője és holdlámpása már eddig is lehetett, de bevalljuk, nekünk utóbbinál sokkal jobban tetszik a mostani koncepció. A tajvani Acorn Studio által megálmodott, teliholdra emlékeztető világítótest szűrt fénnyel világítja be a szobát – egészen pontosan annak csak egy részletét, így tökéletesen megfelelő akkor, ha csak egy kis hangulatot szeretne csempészni a lakás valamelyik helyiségébe.

Fotó: Twitter / @LUNATheMoon

Egyébként minden darab kézzel készül, egyedi, kapunk hozzá zsinórt és egy halogénégőt is. Egészen pontosan hét méretben készül és lógathatjuk a plafonról, vagy tehetjük a padlóra is. Ha még több fotóra kíváncsi, vagy rögtön rendelne is, ajánljuk az IndieGogo oldalát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.