Kézmelegítős bögre a hideg napokra

A tél egyik velejárója a hideg is, amit azonban a legtöbben nem igazán kedvelnek. Persze ennek is megvan a maga szépsége, csak nehéz észrevenni. De kétségtelenül az egyik, amikor a forró bögrét markolva melengeti a kezét és nézi, ahogyan esik a hó.

bögre markolászásával csupán annyi a baj, hogy az csak a tenyerét melegíti, a kézfeje többi részét nem.  Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie: Sabrina Fossi tervező szintén fázós fajta lehet, hiszen az általa alkotott ToastyMUG bögre tökéletesen megfelel a hideg napok teázásaihoz, vagy éppen forralt borozásaihoz. 

Kép: sabrinafossi.com
Kép: sabrinafossi.com

A ToastyMUG ugyanis fül helyett egy alagúttal rendelkezik, kezét ebbe kell bedugnia a kezét, ha megfogja a bögrét - és ez az alagút teszi lehetővé, hogy a forró ital ne csak belsőleg, hanem külsőleg is, és ne csak a tenyerét melegítse át. Olyan akár egy fűthető kesztyű, és így, karácsony előtt még azon is elgondolkodhat, hogy bár a bögrét általában elcsépelt ajándéktárgyként tartják számon, egy ilyennek azonban szinte biztosan örülni fognak. Itt meg is rendelheti 34 dollár és 99 centért, ami nagyjából 8850 forint.

Oszd meg másokkal is!
Mustra