Kézmelegítős bögre a hideg napokra

A tél egyik velejárója a hideg is, amit azonban a legtöbben nem igazán kedvelnek. Persze ennek is megvan a maga szépsége, csak nehéz észrevenni. De kétségtelenül az egyik, amikor a forró bögrét markolva melengeti a kezét és nézi, ahogyan esik a hó.

bögre markolászásával csupán annyi a baj, hogy az csak a tenyerét melegíti, a kézfeje többi részét nem.  Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie: Sabrina Fossi tervező szintén fázós fajta lehet, hiszen az általa alkotott ToastyMUG bögre tökéletesen megfelel a hideg napok teázásaihoz, vagy éppen forralt borozásaihoz. 

Kép: sabrinafossi.com
Kép: sabrinafossi.com

A ToastyMUG ugyanis fül helyett egy alagúttal rendelkezik, kezét ebbe kell bedugnia a kezét, ha megfogja a bögrét - és ez az alagút teszi lehetővé, hogy a forró ital ne csak belsőleg, hanem külsőleg is, és ne csak a tenyerét melegítse át. Olyan akár egy fűthető kesztyű, és így, karácsony előtt még azon is elgondolkodhat, hogy bár a bögrét általában elcsépelt ajándéktárgyként tartják számon, egy ilyennek azonban szinte biztosan örülni fognak. Itt meg is rendelheti 34 dollár és 99 centért, ami nagyjából 8850 forint.

Mustra