Megtaláltuk a rendmániások álmát

Kéne vagy sem néhány totemoszlop?

A Kingston egyetemen végzett Oliver Richardson rájött, mire van szüksége az emberiségnek. Rendszerre! Jó, lehet, hogy neki pont nem ez járt az eszében, mindenesetre totemoszlopokat talált ki, méghozzá a konyhába.

Ötlete, mely szerint a konyhában tevékenykedőknek a különböző napszakoktól függően különböző konyhai eszközökre van szükségük, sokak tetszését elnyerte. Részben azért, mert jól néznek ki. .„Az indiánoktól ismert tradicionális oszlopokkal ellentétben, ahol minden figura egy családtagot, vagy egy fontos történelmi pillanatot idéz meg, az én oszlopaim funkcionális tárgyak."

Első oszlopa a reggeli, pontosabban a tojásfőzés témáját járja körül. Eszerint négy, különböző anyagból készült tojástartóval, és a hozzájuk illő homokórával indul a reggel – legalábbis, ha az ember brit, és képes évekig ugyanazt enni.

eggs-dezeen 750
Oliver Richardson

Következő oszlopa az estéről szól: ezt a totemet egy dugóhúzó, egy gyertyatartó és egy palacklezáró dugó alkotja, hogy az ember pillanatok romantikus hangulatba kerülhessen.

wine-dezeen 750
Oliver Richardson

Ha már lelazult kicsit egy pohár borral, indulhat a sütés, ennek során Richardson szerint nem mást illik összedobni, mint egy jó steaket. Következő totemoszlopában ennek megfelelően van egy márvány húsklopfoló, egy sótartó és egy borsörlő is, biztos ami biztos.

steak-1-dezeen 750
Oliver Richardson

„Fontos volt, hogy a különféle anyagokat a funkcióiknak megfelelően válasszam ki. Azt, hogy a felhasználok meg tudják különböztetni a funkciókat és az anyagokat" -részletezte a Dezeennek Richardson.„ A tervező kiindulási pontnak használta az olasz dizájner, Ettore Sottsass' munkáját használta fel, aki gyakran használt bútorainál egymásba helyezett formákat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek