Most akciós a kólaillatú muskátli és a margarétafa!

A meteorológusok szerint visszatért a tavasz, így ha a múlt héten ránk hallgatott, és megvette hozzá a felszereléseket, most akár neki is eshet a palántázásnak, magvetésnek és virágültetésnek. Az Obiban a legnagyobb a választék, ott olyan dolgokat is kap akciósan, amiről eddig nem is sejtette, hogy létezik. Körülnéztünk, hol mit tud megvenni akciósan.

Baumax

baumax-1
Baumax

Kimondottan nagy választékot nem talál a Baumaxban, de ha virágot szeretne ültetni, akkor azért várja néhány akció. A muskátli 139 forint, hat darabos tálcában 749 forintért viheti haza. 1290 forintért különböző 10 darabos balkonnövény tálcákat vásárolhat. 279 forintért fűszernövényt vehet, 349 forintért pedig örökzöld mixet. Ha zöldséget ültetne, ahhoz is vehet palántákat. Ezekből a 10 darabos tálca 499 forinttól vásárolható meg.

Obi

obi1
Obi

Az Obiban már most dúskálhat a választékban, ami a kerti bútorokat illeti, hiszen egész szettek kerültek az akciók közé. A legnagyobb akció a muskátlik között van, álló és a félfutó darabok 299 forintba kerülnek cserépben. Hatos tálcában a futó muskátlit veheti meg olcsóbban 579 forintért az álló pedig 749 forint egy tálcával. Nemcsak árban, de választékban is bővelkedik a katalógus. Választhat angol muskátlit, mini változatot 299 forintért,vagy Great Balls Of Fire fantázianevűt, aminek a különlegessége, hogy nagy piros gömbökben virágzik 542 forintért. Ha ez nem lenne elég, akkor ajánljuk a különleges virágú muskátlit 599 forintért, vagy ugyanennyiért az illatos levelűt, ahol citrom, narancs, fenyő, mogyoró és kólaillatú muskátlik közül választhat. Persze ha nem lesznek rémálmai egy kólaillatú muskátlitól az erkélyen. De muskátlin kívül is hatalmas a választék az Obiban, például árvácskát 99 forintért vehet, a fukszia kis cserépben 299 forintba kerül, a nebáncsvirág pedig 599 forint. A virágokon kívül vehet akár citromfát 1499 forintért (azért ebből hiányoljuk a muskátli illatú verziót), margarétafát 1999 forintért, sziklakerti és vízinövényeket, de hagyományos zöldségpalántákat is vásárolhat, 10 darabot 699 forintért vegyesen, fűszernövényeket, de akár gyógynövényeket is.

Praktiker

praktiker1
Praktiker

Itt  gyümölcsfákhoz is juthat akciósan: almafákat 999 forintért vehet, a körte, szilva és őszibarack pedig 1199 forintba kerül. A muskátli itt 169 forint, hatos tálcában pedig 549 forintért kapható, de sziklakerti évelőket is kap 279 forintért, vagy eperpalántát 249 forintos áron. A szilvarózsa fa 1799 forintba kerül, de ha inkább tuját ültetne a kertbe, azt is talál 999 forintért, gömb tuját pedig 1199 forintos áron. Több fajta fűszernövény közül választhat, 249 forintért 9 centis cserépben vásárolhatja meg őket.

Tesco

tesco1
Tesco

Ha zöldségeskertjét szeretné rendbe rakni, a Tescoban talál rengeteg fajta vetőmagot. Legyen szó normál vagy szuperédes kukoricáról, babról, zöldborsóról, dughagymáról vagy éppen fokhagymáról, pár ezer forint ráfordítással egész évben kihagyhatja a piacot és megtermelheti magának kedvenc zöldségeit. Magokat már 39 forinttól kaphat, fél kilós zöldborsó vetőmagot 269 forintért. Ugyanennyiért virághagymákat is vehet, ebből szintén több verziót és kiszerelést talál. Ha nem az az erdőben gombászgató típus, hanem inkább azt is otthon szeretné megtermelni, akkor a Tescoban talál gombatermesztő ládát és dobozt. Csiperkegomba doboz 999 forintba kerül, míg a laskagomba 1599 forinttól szerezhető be.

Oszd meg másokkal is!
Mustra