Ezek miatt ciki a Valentin nap

Jól gondolja meg, hogy ebben a válságos, pénzhiányos időszakban milyen Valentin napi ajándékra költi a fizetésének egy részét. Ami biztos: plüssfigura, nyakkendő, zokni, bármilyen szívecskés cucc kilőve, tuti tipp viszont egy rekesz sör, egy finom bor vagy egy jó szex.

Február elején ellepik a polcokat a giccsesebbnél giccsesebb szívecskés borzalmak a szerelmüket ily módon kifejezni vágyók örömére: közeleg a kis hazánkba szinte észrevétlenül beszűrődött Valentine’s day (Valentin nap, avagy Bálint nap). Mára már nálunk is akkora kultusza lett ennek az ünnepnek, hogy a bóvli szerelmes ajándékokból szinte bármit el lehet adni. Hogy ki örül az ilyen ajándéknak, az más kérdés, az viszont biztos, hogy a férfiak nagy része csak kényszeredett mosollyal tudna megköszönni egy szívecskét ölelgető mackót, vagy egy hasonlóan cuki mintás nyakkendőt. Szóval, mit ne vegyen, ha jót akar?

Plüssállatot

Elképzelhető, hogy ön kedveli az aranyos kis mackókat, nyuszikat, tigriseket és az összes pihe-puha szőrmókot, a férfiak viszont csak porfogóként emlegetik őket. Az még csak külön plusz, ha a figurácska egy szívecskét tart a mancsocskájában, esetleg „I love you”-felirat díszeleg a pólócskáján. Mégis, mit gondol, hova fogja tenni a társa ezt a gyönyörű darabot?

stockfresh 682496 teddy-bear-for-velantine sizeS

Ékszer

Sok férfi nem hord ékszert vagy piercinget, csak egy szép órát. Aki megteheti, hogy egy márkás darabot beszerezzen szerelmének, annak most eljött az ideje, de a gyűrűt, nyakláncot és karkötőt, fülbevalót viszont felejtse el! A kettétörhető szívecske medált pedig különösen.

Dezodor, tusfürdő és társaik

Nincsen olyan alkalom, amire jó ajándék lehet bármilyen tisztálkodószer. Egyrészt, mert nulla fantáziáról árulkodik, másrészt pedig, mert az ilyen meglepetés leginkább azt fejezi ki, hogy „Drágám, többször kéne fürdened!” Akárhogy is nézzük, ez nem a legszebb szerelmes üzenet.

Romantikus DVD, szerelmes verseskötet

Az rendben van, hogy partnere az ön kedvéért félévente egyszer megerőszakolja magát, és elkíséri a moziba egy csöpögős filmre, de ne büntesse őt azzal, hogy még otthon is olyanokat kelljen néznie, mint a Valentin nap vagy az Igazából szerelem. Ezeket hagyja inkább a csajos estékre. És jobb ha tudja, az is csak a filmekben divat, hogy a férfi egy forró tea társaságában szerelmes verseket olvas.

Alsónemű, zokni, nyakkendő

Ez nagyjából a dezodor kategória, azaz jól jön, persze, csak épp látszik, hogy a gondolkozást spórolta meg vele.

Bögre

Hány évnek kell még eltelnie ahhoz, hogy a névre szóló, szívecskés, fényképes bögréket kivonják a forgalomból? Simán felkerülhetnének a 10 soha-ne-add-senkinek-ajándékba-csak-ha-utálod kategóriába.

Valentin Starbucks módra

Csodálatos kombinációja a bögre és a Valentin napi giccs kategóriájának kávézólánc Valentin napi akciója: „Írjon egy Starbucks-os papírpohárra szerelmes üzenetet szíve választottjának, aztán adja oda a műszakvezetőnek, majd küldje be párját február 14-én a kávézóba. Ha a kedvese felismeri, hogy melyik üzenet az övé, a kávézó vendégül látja egy, a hölgy által választott Tall italra.” 

Hímzett törülköző

Ez is a viccesbögre-kategória, ráadásul teljesen mindegy, hogy mit hímeztet bele: szívet, monogramot, idézetet vagy figurát, egyre megy. Mindez pusztán felesleges díszítőelem. Ha már mindenképpen törülközőt szeretne venni, vegyen valami igazán finom, óriási, puha darabot, és ne hímeztessen bele semmit. Inkább csavarja bele magát meztelenül, és higgye el, ez lesz pasija legemlékezetesebb Valentin napi ajándéka, és egyben a kedvenc törülközője is.

stockfresh 1521943 beautiful-girl-in-white-towel-with-red-heart

Love zseton és egyéb erotikus játékszerek

Az mindenképpen igaz, hogy amikor a férfiak nagy része a partnerére gondol, egyből a szexre is gondol, de mi a jó egy minden spontaneitást nélkülöző, jól megszervezett együttlétben? Talán tinikorban még belefért a körültekintő logisztika, mert a szülők túl gyakran voltak otthon, vagy éppen a különórák száma miatt kellett gondosan egyeztetni a szex időpontját, na de felnőtt fejjel kicsit kellemetlen egy előre kitervelt szexuális jelenet. Főleg, ha nevetséges "tégy magadévá!" vagy "fürdess meg!" zsetont tesz a párja párnájára. Ennél sokkal romantikusabban is a tudtára adhatja, hogy mit szeretne.

Fényképtartó fotóval

Pár évvel ezelőtt egy srác úgy gondolta, hogy ünneplem a Valentin napot, és kaptam tőle egy bekeretezett fotót – magáról. Ez annyira meglepett, hogy köpni-nyelni nem tudtam, és még a szó is belém fagyott. Az volt az utolsó Valentin napunk együtt. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet fényképet ajándékozni: az már mindjárt más, ha például a szíve alatt hordja gyermeküket, és önről illetve gömbölyödő pocakjáról készít egy kedves amatőr fotót.

Villódzó szívecskés kulcstartó, papírtartó, papírnehezék és miegymás

Ezt nem is ragoznánk túl: egész elképesztően ócska kínai bóvli az összes LED lámpás szívecskés kacat. Amellett, hogy rondák, tényleg csak porfogónak jók és előbb utóbb a szemétben végzik.

stockfresh 242543 love sizeS

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra