no

Vigye haza mielőtt megvenné: Sample Central

Pénteken nyitotta meg kapuit Magyarország, és egyben Európa első ingyenes tesztáruháza a Gozsdu udvarban: a Sample Central. Az ötszáz négyzetméteres üzletben kozmetikai és háztartási szereket,  elektronikai termékeket és élelmiszereket lehet kipróbálni, tesztelni, és hazavinni. Mindehhez egy egyszeri regisztrációs díjat, és éves tagdíjat kell kifizetnie a tesztelőnek, összesen 6480 forintot.

A kéthetente megújuló kínálatot előre lefoglalt időpontban lehet megnézni, és az aktuális felhozatalból akár öt terméket is haza lehet vinni. A tesztelés után egy rövid, online kitölthető kérdőív segítségével kell véleményt nyilvánítani: pénz helyett ez a fizetség a termékekért.

A cég vezetői azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek otthon internettel, ők a Király utcai tesztboltban bármikor ingyenesen igénybevehetik az erre a célra kiállított számítógépeket.

"Nem sebtiben elfogyasztott, és nem random tesztelők nyilatkoznak a termékekről, ami forradalmasíthatja a piackutatás, a reklám és a marketing területét. A termékeit a Sample Centralban teszteltető cég így részletes adatokhoz jut az adott márkával kapcsolatban. A Sample Central nemzetközi felmérései szerint, az áruházban tesztelők több mint nyolcvan százaléka később meg is vásárolja azokat a termékeket, amelyekkel meg volt elégedve" – magyarázta el a Díványnak Novotny Laura, a Sample Central kommunikációs és értékesítési menedzsere, kinek miért jó ez a konstrukció.

A Sample Central

A most frissen megnyílt üzlet az egész világot átfogó franchise hálózat része, melynek ötlete Ausztráliából származik. Az első üzlet 2007-ben nyílt Tokióban. A tesztáruház lényege, hogy a fogyasztók még vásárlás előtt kipróbálhatják a termékeket.

A Gozsdu udvarban lévő áruházban a következő cégek termékeit lehet ingyenesen kipróbálni, illetve hazavinni: Johnson&Johnson (Listerine), Danone, Soós Tészta, Tante Fanny, Apple (Ipad, MacBook), Flamber Kft (Indiai mosódió), Hungerit, Mirelit Mirsa, Novetex, Pureste, EVM Zrt (WU2), Coordwell (Spirulina Alga), Herstat (herpeszkrém), Breastlight, Bábolna Bio (ételmolyirtó), Buszesz Zrt, Veritas Gold; Watt, Madár és Fiai, Gilan Trading (Kalifa termékek), Spotless Hungary (Színfogó kendő), Neo Fm, MedEssence: hangteszt.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek