5 szépség, 5 szörnyeteg - a legbizarrabb sztárpárok

A szupermodellek és szilikoncsodák előszeretettel házasodnak ronda rocksztárokkal. Íme az öt talán legmeglepőbb párosítás, szavazz, szerinted melyik szépségnek sikerült a legjobban beválasztania!

1. Pamela Anderson - Tommy Lee

1995-1998

Mit csináltak együtt: olyan filmet, amit még az IMDB is jegyez, meg két gyereket.

Noha Tommy Lee trófeái közül beválogathattuk volna Heather Lockleart  vagy Bobbie Brownt is, a nyilvánvaló filmművészeti okok miatt Pamela mellett döntöttünk. A celeb homevideók egyik első, mindenképpen legendás darabját köszönhetjük a Mötley Crüe tagja és Anderson közötti házasságnak, aminek a fényét tovább emeli, hogy igazán romantikus körülmények között született: a pár még csak négy napja találkozott, amikor megkötötték a frigyet.

2. Carmen Electra - Dave Navarro

2000-2006

Mit csináltak együtt: Egy epizódot a Til Death Do Us Part című, Music Television sugározta sorozatba, bár a házasságkötés után nem sokkal szét is mentek. Ja, és Navarro, akit a feje miatt sokan a világ legirritálóbb kinézetű rocksztárjának tartanak, tetkókat is csináltatott felesége tiszteletére.

3. Marilyn Manson - Dita Von Teese

2001 - 2006

Mit csináltak együtt: Ha csináltak is valami érdekeset, a felvételek egyelőre még nem kerültek ki az internetre, sajnos. Vagy hála istennek.

Marilyn Mansont sokáig mindenki csodálta, amiért olyan rafináltan maszkírozza el magát nézhetetlen rondaságúra, aztán amikor napvilágot kezdtek látni olyan fotók, amin nem színpadi jelmezben volt, kiderült, hogy ő azért genetikailag is erősen determinálva van az ilyen maskarák sikerességére. Dita von Teese-zel egy videoklipje forgatásán ismerkedtek össze, Manson 32. szülinapján kezdtek járni, és a férfi alkoholizmusát leszámítva egész jól elvoltak, egészen az esküvőig, amit 2005-ben kötöttek. Azután ugyanis már csak egy évig bírták, és 2006 végén Dita beadta a válókeresetet.

4. Pamela Anderson - Kid Rock

2001- 2006

Mit csináltak együtt: Izgalmas futóversenyt a bíróságra, mert mind a ketten szerették volna hamarabb beadni a válókeresetet négy hónap házasság után.

Ha valaki jogosan kerül fel kétszer erre a listára, az Pamela Anderson, hiszen egykori playmate-ként két ilyen nyomit beválasztani tényleg komoly tehetséget mutat. Hogy Kid Rock vagy Tommy Lee a rosszabb választás, azt mi nem döntenénk el az olvasó helyett, de amikor a szavazógombot nyomná, jusson eszébe Kid Rock frizurája és kalapja, amit sokan ikonikusnak mondanak, pedig egyszerűen csak vállalhatatlan.

5. Paulina Porizkova - Ric Ocasek

1984 -

MIt csináltak együtt: egy működő házasságot, ami a 16 évenyi korkülönbség és a férfi vállalt biszexualitása mellett is tart még. Meg két gyereket.

A The Cars gitárosának harmadszorra sikerült megtalálnia azt, aki el bírja őt viselni hosszú távon, ráadásul Porizkova személyében egy nála jóval fiatalabb modellt. Ami azért nem kis szó, tekintve Ocasek eredetileg sem túlságosan stramm testfelépítését, ami, hát, nem javult az idő előrehaladtával.

Érdekességek