Nézd meg velünk az új Julia Roberts filmet

Nézd meg velünk premier előtti vetítésünkön az Ízek, imák, szerelmek című új Julia Roberts filmet! Lájkolj minket és a Netbodyshop.hu-t a Facebookon vagy küldj saját receptet, illetve utazási beszámolót, és te is megnyerheted a jegyet!

2010 Columbia TriStar Marketing Group, Inc. All Rights Reserved

Október 12-én te is azon szerencsések között lehetsz, akik a Dívány és az Intercom premier előtti vetítésén nézhetik meg a nagy sikerű könyv filmes adaptációját. Ahogy azt már a Díványon olvashattad, az Ízek, imák, szerelmek egy olyan nő történetét dolgozza fel, aki válása után - hátrahagyva addigi életét - izgalmas utazásokba kezd. Olaszországban újra felfedezi az evés örömét (és az igazi pizza ízét), majd India felé veszi az irányt, hogy spirituális megtisztulásban legyen része. Az utolsó állomás Bali, ahol az egész addigi kaland váratlan fordulatot vesz.

És hogyan nyerhetsz jegyet a premier előtti vetítésre? Kétféleképpen is!

Közös játékot hirdetünk a Netbodyshop.hu-val! A játékban az vehet részt, aki őket és a Divány.hu-t is lájkolja a Facebookon. A játék október 10. éjfélig tart, 11-én sorsolás!

* Ahogy azt már korábban is írtuk, azon olvasóink között, akik olasz receptet vagy saját, meghatározó utazási élményüket megírják nekünk, jegyeket sorsolunk.

Nyerj velünk jegyet az Ízek, imák, szerelmek premier előtti vetítésére!

Van egy jó olasz recepted?
Vagy neked is volt már részed hasonlóan meghatározó utazási élményben?
Küldd el nekünk emailben, így jegyet nyerhetsz az
Ízek, imák, szerelmek premier előtti vetítésére!


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek