Már kaphatók a jegyek Joe Cocker budapesti koncertjére

A karcoshangú énekes június 5-én érkezik Budapestre, hogy a BudapestArénában a hazai közönségnek is ízelítőt adjon új, Hard Knocks című albumából és persze az elmaradhatatlan, mindenki által ismert slágereiből.

Joe Cocker tavaly  ősszel új stúdióalbummal, a Hard Knocks-szal lepte meg rajongóit, az ehhez kapcsolódó turné  pedig óriási siker volt Nyugat-Európa-szerte. A sorozat ráadásaként tavasszal indul újra útnak a karcoshangú énekes, amelynek Budapesti állomásán, június 5-én a Papp László Budapest Sportarénában csap a húrok közé zenekarával.

A többszörös Grammy-, Golden Globe- és Oscar-díjas énekes személyében nem kisebb legendát köszönt majd az itthoni közönség, mint a rock and roll hőskorának egyik legnagyobb veteránját - Mick Jagger, Paul McCartney vagy Eric Clapton mellett.

Joe Cocker az 1969-es Woodstock Fesztivál egyik jelképe Jimi Hendrix és Janis Joplin mellett. Halhatatlan dalai között találjuk a With a Little Help From My Friends feldolgozását, a You Are So Beautiful című balladát, vagy a filmzeneként is kultikussá vált You Can Leave Your Hat On-t.

Több mint 40 évvel zenei karrierjének kezdete után Joe Cocker töretlen lelkesedéssel és frissességgel szórakoztat, képes ugyanolyan bulit csinálni, mint évtizedekkel korábban. Eddigi 21 stúdióalbuma és négy koncertlemeze közül számos ért el multiplatina státuszt szerte a világon.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek