Vámpíros dráma címet keres

Az idei év egyik újdonsága a Being Human US c. sorozat, melyet áprilistól tűz műsorra az AXN. A csatorna most Facebook rajongói segítségével keresi a széria magyar címét. A címadáshoz segítség, hogy a sorozat első epizódja már elérhető az AXN Playerben.

Az AXN újra lehetővé kívánja tenni rajongói számára, hogy egy kicsit a maguk képére formálják a csatorna műsorát. Több, nagy sikerrel zárult címadás után, most ismét egy amerikai sorozat nevére tehetnek javaslatot a nézők. Hasonlóan az eredeti angol sorozathoz, a Being Human US-ben is a természetfeletti tulajdonságok és a „hétköznapi lét” konfliktusa a történet alapja. A két barát, egy vámpír, Aidan (Sam Witwer) és egy vérfarkas, Josh (Sam Huntington) szeretne régi-új életet kezdeni. Vágyuk ugyanis, hogy újra emberré válhassanak és normálisan élhessenek a többi ember között. Találnak is egy megfelelő házat, ahol a világ elől elrejtve tanulhatják meg kordában tartani sötét oldalukat. Legnagyobb meglepetésükre azonban az üresnek vélt házban már lakik „valaki”. A továbbiakban egy csinos, fiatal szellemmel, Sallyvel, (Meaghan Rath) kell osztozniuk a közös bérleményen, akit kizárólag csak ők látnak - hallanak, és aki nem képes a házat elhagyni.

Eme természetfeletti lények, így együtt, a hűséges AXN nézők számára már ismerősek lehetnek, hiszen az eredeti BBC sorozat (A vámpír, a vérfarkas és a szellem) is az AXN képernyőjén debütált elsőként, amelynek második évadát 2010 őszén mutatta be a csatorna. Az új széria áprilistól lesz látható a képernyőn, de az amerikai premiert követő napon, január 18-án a pilot epizód már felkerült az AXN Playerbe, HD minőségben is. Ez a rész segíthet a rajongók számára az új cím megtalálásában, melyre a csatorna Facebook oldalán adhatják le a javaslataikat. A drámasorozat magyar feliratos HD verziója itt érhető el, a feliratos normál verzió pedig itt látható.

Oszd meg másokkal is!
Mustra