Hozzávalók 3 személyre
- 20 deka (natúr) gesztenyemassza
- 4 deci főzőtejszín
- 0.5 deci fehérbor
- 20 deka aszalt szilva összevágva
- 0.5 deci rum
- 1.5 deci nem túl erős zöldségalaplé
- ízlés szerint só, barna cukor és szerecsendió
- 3 deci víz
- 20 deka főtt gesztenye
- 1 ek. puha vaj
Elkészítés:
Locsold meg a szilvát a rummal és tedd félre. A kimaradt folyékony hozzávalókat forrald össze, majd add hozzá a gesztenyemasszát, és egy turmixban keverd simára. Adj hozzá ízlés szerint sót, szerecsendiót és egy kevés cukrot, majd a szilvafalatokkal és a forró vajban megforgatott főtt gesztenyével a közepén, forrón tálald.
Nem mindenki szereti a kéksajtot, de aki igen, az majdnem biztos, hogy nagy rajongója. Nekik hoztunk egy szuper kéksajtos-almás pulykasültet.
Tovább olvasom