Még egy karácsonyi menüsor, ami eltér a hagyományostól

Ha még mindig nem tudod, mit is készíts az ünnepekre, van néhány tippünk.

Ha a bejgli, halászlé és töltött káposzta trió a kedvenced, biztosan van egy-két jó recepted mindegyikhez, ezért úgy döntöttünk, idén inkább a kedvenc, gyorsan elkészíthető különlegességeinket mutatjuk be, hátha ezek közül is felkerül néhány a karácsonyi menükártyára. 

Előétel

Egy-egy kisebb tálban tökéletes vega előétel ez a halloumisaláta, amit mézeskalácsfűszerekkel tehetsz igazán téli hangulatúvá.

Leves

Ha gyorsan készítenél valami finomat, ezt a halas-burgonyás levest szórd meg alaposan narancshéjjal és akár egy kevés szerecsendióval is.

Főétel

Akár könnyű, akár nehezebb főételt készítenél, vannak ötleteink. A hal ráadásul egészséges is, ahogy a mellé kínált, fűszeres salsa rossa is. 

Desszert

Dobj össze egy gesztenyés kuglófot, amit magában, de egy kis narancsos sajtkrémmel akár tortaként is tálalhatsz. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek