Szextipp-értelmező – A 69-es csapdája

Zanza!

hatvankilenc(18+) Én is szájjal neked, te is nekem, ez a jelek szerint a szex csimborasszója, de azért nem ilyen egyszerű mégsem – minden, amiről a női lapok hallgatnak az örökzöld 69-es figurával kapcsolatban, avagy a Dívány szextipp-értelmezője szigorúan házi használatra.


Én, mint konyhapszichológusotok, azt javaslom, legyetek óvatosak a női magazinok tanácsaival, amikor arról okosítanak, hogyan tegyétek boldoggá a pasit az ágyban.

Itt van mindjárt az örökzöld 69-es, a napokban ismét belefutottam. Azt mondják, hatvankilences és nyertél. Pasi nem marad szárazon, ennek egy sem tud ellenállni, én is szájjal neked, te is nekem ugyanígy. Kettő az egyben. Akinek nem jön be, nyilvánvalóan lúzer, kezedben (szádban?) a sorsod, kislány. 

Jól hangzik, ha eltekintünk attól, hogy nem így működik. Mint pasinak és konyhapszichológusnak lenne néhány közbevetésem.

Z. évekkel ezelőtt jelent meg először a konyhámban. Sokat beszélt, közben hosszú haját igazgatta, de bizonyos dolgokat érezhetően megtartott magának. Mígnem egyszer chilis fügelekvár hatására spontán regresszált. A konyhapszichológusi etika nem engedi, hogy részletesebben beszámoljak a konyhaszéken feltárt szexuális életéről, de summája, melynek kifejtésekor láthatóan a poszt-traumás stressz jelei mutatkoztak rajta, túl frappáns és közérdekű ahhoz, hogy eltekinthessünk tőle: 
 

"Nincs kiábrándítóbb egy fantáziátlan nyalásnál"
 

Talán csak egy fantáziátlan szopás, tehetnék hozzá a másik oldal képviselői, bár azt hiszem a műveletre inkább szájjal történő izgatásként illendő hivatkozni, annak ellenére, hogy aztán magában mindenki szopást vagy nyalást képzel el. Nem akarok elmerülni a prüdéria témakörében, koncentráljunk a tárgyra: a lényeg az, hogy a híres hatvankilences egészen kiábrándító is lehet. Legalább annyira, mint egy prűd szerető... vagy egy átlagos mélységű szextipp.

A szextippek azt sugallják, hogy van a szexnek normatívája. Van egy objektív módja, ahogy jó, és aki a szextippeket adja, az birtokában van ennek a tudásnak. Jobban tudja, mi kell a pasidnak, mint te, különben nyilván nem adna tippeket.

Mi szerényebb feladatra vállalkozunk ennél.
Íme a Dívány szextipp-értelmezője. Reméljük segít az eligazodásban.

 

Mi az a pasi?
A pasi, ellentétben például egy tarajos gőtével, nem biológiai, hanem statisztikai entitás. Arcéle enyhén bradpittes, ami arra utal, hogy az alapanyagot illetően agyag helyett női magazinokból kellett megoldania a teremtőnek. Jellemvonásait illetően nem túl cizellált objektum: megőrül a jó kocsikért, kedvenc étele a pörkölt... és természetesen él-hal a hatvankilences figuráért.

Van-e köze a otthoni példánynak a fenti ideához?
Nincs. Ez azért kár, mert így semmi értelme a szextippeknek. 

Azért nem árt néha újdonságokat kipróbálni...
Persze. De ehhez ritkán kellenek tippek. A legtöbben már gimnazista korban túlesnek a hatvankilences misztériumán. Normálisan az ember azért csinál valamit az ágyban, mert vágyat érez rá. 

Szívességből is megtehet ezt-azt az ember lánya, nem?
Ha egy lány úgy megy bele, hogy nincs rá belső indíttatása, csupán megfogad egy tippet, abból biztos nem sül ki semmi értelmes. Ezt tapasztalatból mondom. 

De a 69-est minden pasi igényli...
Nem mindenki rajong érte. Vannak, akiket zavar a kötött póz: nem férni olyan jól a csajhoz... és ritkán talál az ember hosszútávon kényelmes elrendezést. Másoknak meg azért nem jön be, mert nem szeretnek kétfele figyelni: vagy kényeztetnek, vagy elmerülnek. 

Most akkor dobjam a 69-est?
Nem erről beszélek. Nekem például bejön. Lehet, hogy a kedvesednek is... csak azon múlik, te élvezed-e. 
 

Folytatjuk
 

cikk-tipus-linkek

Valerie Tasso őszintén szólva az elmúlt napok prostis anyagai kapcsán jutott eszünkbe, de túlmutat a témán, és ha figyelsz rá, tényleg jobb lesz minden az ágyban. | Minden, amit el kell felejtened a szexről

Bár egyik legteljesebb szexuális élményemet egy (közönséges, konyhai) villának köszönhetem, vannak fenntartásaim az eszközhasználattal kapcsolatban – most, hogy a csajom itt hagyott kikötözve, időm is van elmélkedni rajta. | A kikötözött konyhapszichológus a szexről

 

Blogmustra