Prosti a díványon - 30 vendég/hó

Zanza!

prosti-fokuszDíványon a prosti, aki megosztja gondolatait a havi 30 vendégről, a kapcsolatok problémáiról és arról, egy jól fizető állás mellett sem hagyna föl az ősi tevékenységgel.


Első írásunk a témában itt található: » Prosti a díványon - mint a barátnő

 

- Szerinted milyen ma a prostitúció megítélése?
Úgy látom, alapvetően kétféle társadalmi megközelítés él egymás mellett: a szegény, kizsákmányolt, bűnözők által adott-vett lány képe, és a velejéig romlott, csak megvetést érdemlő prostié, aki saját elhatározásából szeretkezik pénzért. Így persze maguk a lányok is kényszerpályán vannak, hiszen nem vallhatják be, ha önszántukból választották ezt a szakmát. Sokszor a maguk szemében is inkább az áldozat szerepet vállalják föl, mert különben nagyon nehéz a társadalom ítélkezését elviselni.

- Van olyan álmod, ami filmekben is gyakran tűnik fel, hogy megcsinálod a szerencsédet, összerakod a pénzedet és kiszállsz?
Nincs. Nagyrészt ebből a keresetből élünk, ez egy jó fizetés, de annyira nem egetrengető. Félrerakunk erre-arra, de ez nem az a szint, amire azt lehetne mondani, hogy megcsinálom a szerencsémet.

Viszont kiszállni sem akarok, ha elhelyezkedem a későbbiekben, akár egy jól fizető állásban is, szerintem akkor is megtartom ezt a munkát kiegészítésnek. Nem csak anyagi értelemben, hanem mert érdekes munka. Ilyen mennyiségben persze nem nevezhető hobbinak, de akkor is megtartanám, ha anyagilag nem szorulnék rá, mondjuk heti 2-3 alkalommal, válogatott vendégekkel.

- Mennyit keresel, és mennyit kell érte dolgoznod?
Hát, nekem is kellene valami statisztikát csinálni, mert nem tudom pontosan - nevet. Az árakat ismered, és azt mondhatom, hogy a napi három vendég már kimondottan soknak számít. Ez már így is jellemzően 6 órás elfoglaltság a vendégekkel, és még két óra takarítás, sminkelés, stb... Szeretem rászánni az időt, nálam az egy óra általában amúgy is kicsit hosszabb. Átlagosan talán havi 30 vendégem van, ami szünnapokat leszámítva azt jelenti, hogy minden két napra jut három. Ez nagyjából olyan havi 450 ezer forintos fizetés. Változhat persze, ez nagyban múlik azon, hogy mennyi időre igényelnek a vendégeim. Vannak olyan hónapok amikor kimondottan sok olyan találkám van, amelyek hosszabban, akár egész estére, vagy éjszakára is elnyúlnak, ezek a munkák a havi keresetet is meg szokták dobni.

Alap egy óra: 14.000 ft
Alap fél óra: 10.000 ft
Egész éjszaka: 50.000 ft
benne: kölcsönös, natúr francia, csók

Nincs a szolgáltatások között:
Natúr francia végig, szájba, vibrátoros játék, popó, domina, lábimádat, pisi


- Ez azért nem olyan nagyon sok, úgy értem nem kimagaslóan magas jövedelem, bár kétségkívül nem rossz.
Megtehetném hogy többet dolgozok, de ha ezt tenném az már a minőség és a közérzetem rovására menne. Nézd úgy, hogy ez az a szint, amitől még ember maradok, nem fásulok el, és ami fontos, a páromnak is marad belőlem. Ez nem mindegy.

- Csak arra utalok, hogy azt gondolnánk, egy prosti strici nélkül igazán jól kereshet.

Tudnék többet is dolgozni, de nem tenne jót sem az együttlétek minőségének, sem a lelki békémnek. Sokkal fárasztóbb munka, mint amilyennek látszik, nem lehet bambulni, ebédszünetet tartani vagy félvállról, rutinból csinálni. Így, ahogy én csinálom, nem vészes, de ha csak mondjuk napi 3 vendégem lenne, az nekem már jóval megterhelőbb lenne, mint mondjuk pénztárosként végigállni-végigdolgozni az egész napot. Pedig az is igencsak nehéz munka.

- Kik a vendégeid?
Nagyobbrészt középosztálybéli, esetleg felső-középosztálybéli, szellemi munkát végző emberek, vezetők, mérnökök, üzletemberek, vagy akár tanárok - ilyesmi. Életkorukat tekintve tipikusan a 30-60 közötti korosztály. Előfordul persze alatta és fölötte is, mondjuk úgy, hogy 25-70 között, és van egy-kettő ezen a koron is túl. Többségükben foglalt, nős vagy kapcsolatban élő férfiak. Sokuk nem elsősorban a szexuális szolgáltatásért jön hozzám, legalábbis nem kizárólag.

- Visszajárnak?
Zömében igen. Van persze aki 2-3 alkalom után elmarad, mert ennyi idő után már mindenképpen előjön a személyiségem, és így már nem jövünk ki olyan jól, de sokan megmaradnak rendszeres vendégnek.

- Mint mondtad, a vendégeid nagy része kapcsolatban él, és amellett találkozik veled. Segítesz te közvetve vagy közvetlenül nekik?
Egy kapcsolaton nemigen tudok segíteni, változtatni. Talán a vendégeim lelkiállapotán igen. Ha például egy férj rengeteget dolgozik, feszült, és otthon mondjuk már fél éve nem működik a párjával a szex, az biztosan nem segít neki az ellazulásban. Így nem olyan könnyű türelmes, kedves, aranyos férfinak lenni, és figyelmet adni a feleségnek, esetleg helyrehozni a kapcsolatot. De az is gyakori, hogy a férfi nem a házassági problémái miatt jár félre, sokkal inkább vadászösztönből. Itt nincs is min segíteni.

- Arra nem döbbented rá őket, hogy azért vannak nálad, mert valamit keresnek?
Az emberek általában nem olyan nagyon rádöbbenős fajták. Arra tényleg gyakran rájönnek, hogy hiába személytelen szexért jöttek, valójában nem ez az igényük, sem nálam, sem úgy általában. Mást keresnek.

- Arra is ráébrednek, hogy ezt otthon kéne tegyék?
Szerintem ebben én nem tudok segíteni. A párkapcsolatok problémáit nem tudom megoldani, ha valaki emiatt jár félre, akkor továbbra is ezt fogja tenni. Tanácsot akkor is csak nagyon óvatosan tudok adni, ha kéri valaki, hiszen nem ismerem a másik felet. De én sem vagyok különb, arra a kis időre tudok elfogadó, kedves, simulékony lenni, de ha egyébként az életben találkoznánk, valószínűleg nekem is ott járnának a fejemben az aktuális gondjaim. Kevésbé kedves és jóval önzőbb lennék. Ebben a helyzetben viszont az a dolgom, hogy ráhangolódjak a vendégemre amennyire csak lehet, és minden energiámat ráfordítsam. Úgy látom, végeredményben ez benne a szolgáltatás.

Folytatjuk...

Interjúalanyunk blogja: Egy callgirl naplója

cikk-tipus-altalanos

« előző rész || következő rész »

 

Blogmustra