Könnyen kaphatók, ezért rossz a hírük az egész arab világban: a muzulmán lányt feleségül veszik, a külföldieket ágyba viszik – és bizony nem könnyű ellenállni annak a sötét szempárnak, amelynek tulajdonosa állítja: az egyiptomiak a legjobb szeretők.

 

Az egyiptomiak a legjobb szeretők – győzködött Szajid többszöri, több hónapos kinntarózkodásom idején. Hencegett azzal, hogy Diana hercegnőnek is egyiptomi volt a szeretője. Rááadásul hozzátette: a muszlim férfiak körül vannak metélve, így az AIDS-t sem lehet tőlük elkapni. Lassan a testtel! Mindent azért nem kell elhinni egy egyiptomi férfinak, még ha kiköpött Omar Sharif is.

egyiptom-teve

 

Láttalak már álmomban

Elveszek a szemed mélységében, láttalak már álmomban, máris beléd szerettem – ilyen és ehhez hasonló habos-babos szövegekkel udvarolnak. Ám ehhez még társul egy csodaszép, sötét szempár, amellyel mélyen belenéznek a szemedbe, és nyugati nő legyen a talpán, aki képes nekik ellenállni. Az egyiptomiakat csak a hódítás és a szex érdekli, mindegy, hogy tinilányról vagy középkorú asszonyról van szó, a lényeg, hogy külföldi legyen. Őket szabadabban környékezhetik meg, és könnyebben vihetik az ágyba, mint egy helyi, muzulmán lányt, akivel (elvileg!) csak az esküvő után élvezhetik a szexet.

Turistacsoportból felcsíphetők

Nem csoda, ha rossz a nyugati nők híre Egyiptomban (és nem túlzás: az arab világban): egyszerűen csak kurvaként beszélnek róluk. Ennek azonban minden alapja megvan, hiszen a nők külföldön, a nyaralás során könnyebben kaphatók egy kis flörtre és kalandra, szívesen felmérik a külföldi férfiak szexuális teljesítményét és péniszméretét, a helybéliek pedig előszeretettel segédkeznek ehhez. Hiszen pár év múlva majd úgyis elvesznek egy jóravaló, tisztességes, a nyugati cédákhoz képest erkölcsileg tiszta muszlim lányt feleségül, de addig nagykanállal falják a turistanőket. Legkönnyebb helyzetben a turisták által látogatott helyeken élők, dolgozók vannak, hiszen egy helyi idegenvezető vagy egy turistabazári elárusító akár minden turistacsoportból felcsíphet egy-egy miniszoknyás, forrónadrágos nőt.

 

egyiptom-ferfiFotóalbum a külföldi szeretőkről

Egy kis teázgatás sok-sok bókkal, egy kis összetapadós tánc a legmenőbb helyi diszkóban sok-sok udvarlással, aztán az egyre jobban puhuló nyugati nő már azon kapja magát, hogy vadul öleli, csókolja újdonsült egyiptomi szeretőjét az eldugott tengerparti részen, üzlethelyiség sötét sarkában vagy hotelszobájába csempészve. Vagy pedig éppen a nő az, akit a férfi csempész be a bérelt vagy kölcsönkapott lakásba. Az ilyen pár napos liézonok úgyis csak addig tartanak, amíg el nem utazik a nő (hiába ígérgetik egymásnak a telefonos, e-mailes, csetelős kapcsolattartást, egy idő után úgyis megszakad; persze azért akad kivétel), aztán jöhet az újabb hódítás, és lehet bővíteni a fényképes portfóliót. Sok egyiptominak leporellós (harmonikaszerűen szétnyithatós) fotóalbuma van külföldi szeretőiről, amellyel előszeretettel dicsekednek.

 

A lányoknak tabutéma

Tabu a szexről, testiségről beszélni – tanították a kairói Francia Kulturális Intézet arabtanfolyamának egyik óráján, amikor éppen az egyiptomi és iszlám szokásokról volt szó. Ez félig-meddig igaz is! Hiszen az egyiptomi lányok közötti csacsogásban elő sem fordul (nem csoda, ha nincsenek tisztában azzal, hogy mi is történik a nászéjszakán, és hogyan zajlik az első szexuális aktus), miközben a fiúk, férfiak társalgásában sokszor lehet hallani szexuális jellegű utalásokat.

 

Tök, cukkini és a pénisz

Ők még az egyiptomi tök (arabul: kósza) vagy a cukkini láttán is egyből a péniszre asszociálnak, és már jönnek is a sikamlós viccek. Nincs olyan internetes kávézó, amelynek legalább egy számítógépén ne lehessen szexoldalakat felfedezni az előttünk netezők által látogatott honlapok között, vagy pedig szexvideókat a memóriába lementve. Hát, kell valahonnan ismereteket szerezni a nőről vagy a női testről, hiszen a házasság előtti szex nem dívik az arab világban. A világháló mellett azonban ott vannak a kábeles szexcsatornák is.

 

Este Allah nem látja

Miközben az országba bekerülő nyugati filmeket alaposan cenzúrázzák, kivágva belőlük mindenféle ágyjelenet, addig éjszaka a házak tetejére vagy az erkélyekhez, ablakokhoz erősített parabolaantennák egyszerre irányt váltanak, és máris fogható lesz rajtuk mindenféle szexcsatorna.

Este lehet, hiszen Allah nem látja! – védekeznek a hithű muzulmánok, akik még attól sem riadnak vissza, hogy néha legurítsanak egy sört. Persze azt is csak sötétben!

 

Szüzesség műtéttel

Azért akadnak „céda” egyiptomi lányok is, akik még a házasság előtt odaadják magukat, no és a féltve őrzött szüzességüket. A fiatalok ugyanis, ha megkötik az úgynevezett orfi házasságot (nem hivatalos házasság), és egy-egy tanú jelenlétében aláírják, akkor ennek a papírnak a birtokában már mehetnek szobára. Élvezhetik a szexuális együttléteket, amíg össze nem tépik az okiratot. Ha közeledik a lány esküvője az apja által kiválasztott férfival, könnyűszerrel megteheti, hogy műtéttel helyreállíttatja azt, ami már nincs. A férj pedig (nem mintha neki nem lettek volna korábbi szexuális kapcsolatai, de ez jobban elfogadott a férfiak esetében) mit sem vesz észre a csalásból, és abban a hitben lesz a nászéjszaka után is, hogy ő szakította át először párja szűzhártyáját.

 

Letagadott házasság

Ám azért az orfi házasságnak vannak komoly hátulütői: előfordul, hogy a papír mindkét példányát a fiú rakja el, s ha a lány várandós lesz, úgy a saját példánya hiányában nem tudja hivatalossá tenni a születendő gyermeket. A srác ugyanis nem köteles elfogadni és a nevére venni (hiszen lehet, hogy neki is éppen egy rangosabb és gazdagabb feleséget szán a család), összetépve a papírt akár le is tagadhatja, hogy szexuális kapcsolata lett volna a lánnyal, aki semmit sem tehet. Terhességével a szüleire hozott szégyen miatt a családja kitagadhatja, a törvénytelen gyerek miatt újabb, immár hivatalos házasságra aligha számíthat, apasági vizsgálatot pedig maximum többéves procedúra után érhet el, ha egyáltalán sikerül neki.

 

Hotelszoba bérelhető

Ám nemcsak az egyiptomi lányokat lehet átverni ezzel az orfi házassággal, hanem a nyugati nőket is, hiszen sokan – egy-egy ilyen házasságkötés után – már abban a hitben vannak, hogy hivatalosan is férjhez mentek. Azonban az ő esetükben is csak a könnyebb szexuális együttlét (hiszen a papírt felmutatva már ki lehet venni hotelszobát) a férfi célja.

Mindenesetre az a nő, aki alaposan meg szeretne meggyőződni arról, hogy igaza volt-e Szajidnak, és az egyiptomi férfiak tényleg tudnak valami pluszt nyújtani az ágyban, tartsa szem előtt ezt a jó tanácsot: egy körülmetélt pénisz nem helyettesíti az óvszert!

 

További egzotikus férfiak a Díványon:

Hosszú éveken keresztül nem volt férfi az életében, majd a pesti éjszakában összekeveredett az elsővel: fekete bőrű férfi volt valamennyi, az első, a hatodik és a jelenlegi is. Nem ért hozzá „magyar” fiú. | A lányom fekete férfival jár!

A kutyahús kacsa, a szívélyesség és a péniszfóbia igaz: a magyar lány nemcsak Tajvanon járt, hanem ott is talált párt – hogyan élnek, esznek, gondolkodnak, és miért nyitottabbak és sokkal bevállalósabbak a szexben? | Bevállalósak a szexben – egy magyar lány Tajvanon


Mustra