18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az új farokgyűrű masszív vibrátort kapott

Az O Wow vibrátoros péniszgyűrűje új játékszer a farokgyűrűk zavarba ejtően gazdag kínálatában. A gyűrű rugalmas szilikonból készült, ezért nem jeleskedik annyira az erekció fenntartásában, mint a merev karikák, viszont cserébe egy masszív vibrátort kapott.

A farokgyűrűt azért találták ki, hogy a pénisz tövénél viselve, akadályozza a vér áramlását, ezért a pénisz – ideiglenesen - nagyobbnak és keményebbnek hat. A gyűrűk rendszerint a magömlést is késleltetik. A farokgyűrűk irodalma először is merev eszközöket kategorizálja, amelyek az erekció fenntartásában bizonyítanak. Készülhetnek bőrből - ezért az átmérőjük állítható - illetve fémből. Ezekkel érdemes vigyázni, mert ami ebbe beszorul, az ott is marad. A rugalmas gumiból vagy szilikonból gyártott gyűrűk nem olyan jók az erekció fenntartásában, ezért gyakran kiegészítő funkcióval készülnek, például vibrátorral.

A Durex már három fajta vibráló gyűrűt a piacra dobott. Ezekből ki-ki a vérmérséklete és igénye szerint válogathat: a szolid húszperces élvezettől kezdve az infernális örömökig és 3D-s vibrációig nyitott a lehetőség a kísérletező kedvű párok számára.

Az O Wow elnevezésű péniszgyűrű rugalmas anyagból készült, ezért a méretéhez képest masszív, cserélhető elemmel működő vibrátorral került a csomagba. A vibrátor vízálló, így bátran használható a tus alatt vagy a kádban. A vásárlói visszajelzések alapján a motorja meglepően erős és a tartalék elemeknek köszönhetően hosszú órákra garantálja a szórakozást. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek