18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A nyuszis vibrátor a zene ritmusára kényeztet

Az új Rabbit modell a tenger hullámainak simogatása mellett a zene erejével is fokozza az élményt.

Duplázd meg az élvezetet a Freestyle W-vel! - hirdeti új nyuszis vibrátorát a gyártó. A tenger vad hullámainak alakja és ereje által inspirált vibrátor komoly ellenfele lehet a hagyományos két ponton stimuláló „Rabbit” stílusú modelleknek.

A két erőteljes motor a külön-külön előre programozott sablonokkal és a zenével kombinálva, amit a saját lejátszóddal, vagy az OhMiBod App segítségével játszhatsz le, igazán sokoldalúvá teszi ezt a játékszert. A puha szilikon és az intuitív vezérlés igazán csodálatos élménnyé teszi a Freestyle W használatát.

Zene üzemmódban a vibrátor a számok ritmusára pulzál, ami egyedülálló kétpontos érzéki élményt nyújt, benne a végső szabadság, erő és mozgás  örömével. A lehetőségek végtelenek. - írja az edenfantasys.com.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.