Jelek, amik elárulják: a pasi odavan érted

Képes miattad mindenki előtt hülyét csinálni magából, szeret veled dicsekedni, és az ágyban is mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen? Akkor bizony nyert ügyed van.

A Glamour  - értitek, szakirodalom - összegyűjtött néhány olyan rejtett jelet, amelyek alapján biztosan tudhatod, hogy a pasi megőrül érted. Ha például úgy csinál mindent, ahogy te szereted – úgy veti meg az ágyat, úgy csinálja a rántottát –, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van és az is jelzésértékű, ha azonnal (de legalábbis 2 percen belül) válaszol az üzeneteidre. Az sem utolsó szempont, ha a tenyerén hordoz és egy igazi hölgyhöz méltó bánásmódban részesít: például kinyitja neked a kocsiajtót.

Akkor is van okod az örömre, ha bevallása szerint úgy szeret, ahogy vagy: smink nélkül, természetesen – és különösen azokért a tulajdonságaidért van leginkább oda, amiket te kifejezetten utálsz magadban. Ha adott esetben képes alávetni magát az olyan programoknak is, amit egy épeszű férfi normál esetben messziről elkerül, biztos lehetsz a szerelmében. Ugyanez mondható el, ha kényeztet az ágyban és mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen, ráadásul még romantikus is. Szeret veled dicsekedni és mindenkinek büszkén újságolja, hogy milyen okos, tehetséges, etc. vagy? Borítékolhatod, hogy megőrül érted. Ez akkor is érvényes, ha támogatja a terveidet és hisz az álmaidban, vagy ha képes hülyét csinálni magából csak azért, hogy neked imponáljon.

Szereted a női magazinokat?

Oszd meg másokkal is!
Mustra