Ha nem eszel húst, óvszered is vegán legyen

Vegánnak lenni nem könnyű, hiszen az állati eredetű élelmiszerek, kozmetikai cikkek, tisztítószerek, ruházat és egyéb, például szexuális kellékek helyettesítése nem egyszerű - de a vegán óvszer óta tudjuk, hogy minden megoldható.

A vegán ember minden olyan termékről lemond, aminek a legkisebb köze is van az állatokhoz, azok kizsákmányolásához. Például nem esznek mézet, nem hordanak bundát, állatokon tesztelt kozmetikumokat sem használnak, és olyan óvszert se vásárolnak, amelynek állati eredetű összetevője van - a legtöbb óvszer egyik eleme a kazein, egy magas minőségű fehérje, ami a tehéntej alvadásakor keletkezik. Aggodalomra azonban semmi ok, rég kifejlesztették azt az óvszert, ami kizárólag növényi alapú összetevőkből készült.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.