3 biztos tipp, hogy idén karácsonykor te magad légy az ünnep fénye!

Karácsony előtt valahogy mindannyiunkban ott van a vágy, hogy minden a helyére kerüljön. Hegyeket mozgatunk meg a harmóniáért, akár az otthonunkról, akár a tökéletes menüről, vagy a legötletesebb ajándékokról van szó. Idén újíthatunk is: tegyünk meg most magunkért is mindent, hogy bombaformába kerüljünk! Ebben segít néhány szépségtrükk, amikkel könnyedén búcsút inthetünk a szarkalábaknak és akár éveket fiatalodhatunk komolyabb beavatkozás nélkül! Szépüljünk profikkal, villámgyorsan, természetesen! Mindez valóban lehetséges: a Wáberer Esztétikai Centrumban egyetlen ebédidő ideje alatt is csodák történnek!

Tegye fel a kezét, akinek néha eszébe jut, hogy de jó lenne megállítani az idő kerekét! Főleg egy fárasztó hét után, amikor erősebbnek látjuk a szemünk, szánk körüli kezdődő ráncokat. Esetleg hirtelen a tükör megváltozik, és csúnyán ellenünk fordul: megmutatja, hogy az arcunk, vagy a szemhéjunk csodás-feszes bőre bizony itt-ott kezd megereszkedni. De nem kell belenyugodni ebbe még akkor sem, ha a természetes külsőnket szeretnénk megőrizni. Jó tudni, hogy ma már professzionális eljárások, kiváló és megbízható szakembergárda és prémium alapanyagok segítségével szépülhetünk úgy, hogy ráadásul az eredmény természetes hatású. Így nem marad más az ünnep alatt, minthogy bezsebeljük a dicséreteket és elismerő pillantásokat a pompás megjelenésünkért is. Fontos, hogy már sok helyen elérhetők ezek a kezelések, de kiemelt figyelmet kell fordítanunk arra, hogy profi szakembereket keressünk fel.

Jöjjön most néhány egyszerűen elvégezhető, de annál hatásosabb megoldás, amikért érdemes felkeresni a Wáberer Esztétikai Centrumot, hogy bőrünk feszessége, üdesége még sokáig megmaradjon. Íme a 3 legnépszerűbb!

WabererEsztetika KV 840x560

1. Arc ráncainak botox kezelése

Kiváló megoldás akár a komolyabb mimikai ráncok eltüntetésére, legyen szó a homlok, vagy a szem környékről és száj körüli orca vonaláról. Segítségével gyorsan, biztonságosan és hatékonyan nyerhetők vissza az arc természetes vonalai. Ebben az esetben a speciális fehérjét célzottan a megszüntetni kívánt helyre injektálják, hogy blokkolják a ráncot okozó izmot, ezáltal a bőr sima marad.

Dr. Trévidic Thibault, plasztikai és égéssebész szakorvos
Dr. Trévidic Thibault, plasztikai és égéssebész szakorvos

"A botoxkezelések főleg a 30-65 év között korosztály körében népszerűek, és az egyik legbiztonságosabb eljárásnak számítanak. Az orvosesztétikán túl az ideggyógyászatban is használják, egyebek között fejfájás, migrén kezelésénél" – magyarázza Dr. Trévidic Thibault, a Wáberer Esztétikai Centrum plasztikai és égéssebész szakorvosa, aki Párizsban is gyakran alkalmazza ezt az eljárást.

2. Szemhéjplasztika

Olyan rövid, altatás nélküli ambuláns műtét, amely hosszú távon is hatékony megoldást jelenthet, miközben látványos a siker. A varratokat ez esetben már egy hét után eltávolítják, a szemhéjplasztika után könnyen, rövid idő regenerálódik a kezelt terület.

3. Mini arcplasztika

Bőrünk, így arcunk öregedése is természetes folyamat. Ebben a víz- és kollagéntartalmának csökkenése mellett a környezeti tényezők és bizony életmódunk, de esetleges betegségeink is szerepet játszanak. Mindamellett, amit mi megtehetünk bőrünk rugalmasságának minél további megőrzéséért - pihentető alvás, egészséges ételek és sok mozgás -, arcbőrünk feszességét már professzionális arcplasztikai megoldásokkal is segíthetjük. A lényeg, hogy a kevésbé szeretett külső vonások elrejthetők úgy, hogy az arc jellege, természetes vonásai megmaradnak. A mini arcplasztika néhány hangsúlyos ponton ad korrekciót, ami kevéssé terheli meg a bőrt. Ennek nyomán nincsenek nagy bevérzések, és a beavatkozást követően egy-két héttel már eltávolíthatók a varratok.

Dr. Bene Ruzsena, plasztikai és égéssebész, sebész szakorvos
Dr. Bene Ruzsena, plasztikai és égéssebész, sebész szakorvos

"Bármelyik szépészeti megoldásban is gondolkodunk, szakértő és gondos előkészület szükséges a beavatkozáshoz. Diszkrét, prémium környezet és tapasztalt, éveken át külföldön is gyógyító orvosok segítenek eligazodni a különböző esztétikai eljárások között, segítve kiválasztani az igényeinknek leginkább megfelelő válaszokat. Az eredmény és elégedettség szempontjából ez nagyon fontos" - hangsúlyozza Dr. Bene Ruzsena, a Wáberer Esztétikai Centrum több évtizedes tapasztalattal bíró sebésze. A plasztikai és égéssebész szakorvos szerint érdemes körültekintően kiválasztani a biztonságos, professzionális helyszínt, ahol a szaktudás és tapasztalat együtt jár az elsőrangú orvostechnológiai megoldásokkal.

Egyre többen gondolják, hogy tárgyak helyett maguk, vagy akár szeretteik számára természetes szépséget ajándékoznak. A Wáberer Esztétikai Centrumban a fentieken túl számos szépészeti és rekonstrukciós beavatkozás elérhető, és már ajándékkártya is kérhető akár a Wáberer Medical Center szolgáltatásaira!

Vegyünk könnyed búcsút ne csupán az évtől, hanem a szarkalábaktól is!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek